Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/72153/proptech-startuolis-buria-nt-vystytojus-i-ismania-platforma/spausdinti/

„PropTech“ startuolis buria NT vystytojus į išmanią platformą

Publikuota: 2020-03-19 10:18
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: LRT.lt

Šiandien NT inovacijų klausimas yra kaip niekad aktualus, nes per artimiausius penkerius-septynerius metus išmanieji įrenginiai NT pardavimo žaidimą pakeis daug labiau, nei pakeitė internetas, rašoma pranešime spaudai.

„PropTech“ startuolis buria NT vystytojus į išmanią platformą
Asociatyvi nuotr. Pixabay.com

„Šį mėnesį, CORE konferencijos metu NT vystytojams pristatėme platformą, kuri perkelia būsto pardavimą į skaitmeninę erą. Šis verslo modelis supaprastina visą pirkimo-pardavimo procesą ir suteikia daugiau galių rinkos žaidėjams“, – sako UAB „Tiltus“ įkūrėjas ir vadovas Martinas Eitmonas Brazauskas.

Programėlės pagalba būsto pirkėjai galės lengviau surasti ieškomus būstus, juos palyginti ir suprasti, kuo jie skiriasi, rezervuoti būsto apžiūras. Programėlė pirkėjui palengvins komunikaciją su vystytojais, o vystytojams – darbo organizavimą, nes apžiūros rezervuojamos ir atšaukiamos interaktyviai, tad reikia ženkliai mažiau atsiliepinėti į skambučius.

Pirmajame etape pirkėjai galės rasti naujos statybos būstus Vilniuje tiesiai iš vystytojų ir jų įgaliotų atstovų.

Pirkėjams programėlė visuomet bus nemokama, o vystytojai mažiausiai vienerius metus gali naudotis platforma nemokamai ir įsitikinti jos kuriama verte.

Į platformos kūrimą per trejus metus jau investuota per 280 tūkst. eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!