Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/72067/google-pristato-naujove-gmail-naudotojams-dabar-turesime-daugiau-ivairoves-pries-siunciant-laiskus/spausdinti/

„Google“ pristato naujovę „Gmail“ naudotojams: dabar turėsime daugiau įvairovės prieš siunčiant laiškus

Publikuota: 2020-03-13 10:30
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

JAV milžinė „Google“ nuolatos tobulina savo teikiamų paslaugų ar siūlomų servisų kokybę. Vienas populiariausių šios kompanijos produktų – „Gmail“ el. pašto dėžutės, kurias naudoja dauguma mūsų. Visai neseniai ši paslauga sulaukė atnaujinimo, kuris jau pradėjo pasiekti pirmuosius vartotojus.

„Google“ pristato naujovę „Gmail“ naudotojams: dabar turėsime daugiau įvairovės prieš siunčiant laiškus

Tikriausiai nei vienas iš mūsų nenustebtų, jog „Gmail“ pašto savininkai gali nusistatyti parašą, kuris atvaizduojamas Jūsų siunčiamų laiškų apačioje. Tačiau paieškos milžinė nusprendė patobulinti šią galimybę ir suteikti naudotojams kiek daugiau lankstumo nei anksčiau. Nuo šiol „Gmail“ vartotojai galės prieš siunčiant laiką pasirinkti parašą, kurį nori naudoti.

„Google“ pristato naujovę „Gmail“ naudotojams: dabar turėsime daugiau įvairovės prieš siunčiant laiškus

Kaip galite matyti aukščiau esančioje animacijoje, tokį veiksmą atlikti labai paprasta, o viskas ką Jums reikia padaryti – pasirinkti vieną iš anksčiau išsaugotų parašų. Tai turėtų būti tikrai naudingas atnaujinimas tiems, kurie bendrauja su daugybe skirtingų asmenų ar įmonių bei tam naudoja skirtingus parašus prie savo el. laiškų.

Sukurti naujus parašus ar koreguoti jau esamus galima nustatymų puslapyje. Norėdami sukurti naują parašą Jums tereikia bendruose nustatymuose susirasti parašų eilutę ir ten spausti mygtuką, kuris skirtas naujojo parašo sukūrimui.

Tiesa, norėtumėme atkreipti dėmesį, jog ši nauja galimybė prieinama ne visiems iš karto. „Google“ šį naujinį pateiks grupėms žmonių kol galiausiai jis taps prieinamas visiems. Jeigu dar negalite išbandyti šios galimybė – rekomenduojame luktelti keletą dienų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!