Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/72019/razer-pristate-itin-lengva-kompiuterine-pele-zaidimu-megejams-viper-mini/spausdinti/

„Razer“ pristatė itin lengvą kompiuterinę pelę žaidimų mėgėjams – „Viper Mini“

Publikuota: 2020-03-09 11:23
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kiekvienas žaidimų mėgėjas ir įvairios tam skirtos įrangos gerbėjas tikrai yra girdėjęs kompaniją „Razer“, kuri visai neseniai praplėtė savo „Viper Gaming“ kompiuterinių pelių liniją. Gamintojas išleido „Viper Mini“ modelį, kuris yra kiek mažesnė „Viper“ ir „Viper Ultimate“ produktų versija.

Naujoji „Razer Viper Mini“ yra lengvesnė ne tik už „Viper ir „Viper Ultimate“, tačiau apskritai yra lengviausia „Razer“ sukurta kompiuterinė pelė. Jos svoris siekia vos 61 gramą. Palyginimui, galima pasakyti, kad „Razer Viper“ pelės svoris yra 69 gramai, o „Viper Ultimate“ – 74 gramai. „Razer“ naujienos matmenys – 116,84 x 75,43 x 37,84 mm.

„Razer“ pristatė itin lengvą kompiuterinę pelę žaidimų mėgėjams – „Viper Mini“

Gamintojas, pristatydamas šia naują pelę, siekia pasiūlyti produktą, kuris būtų mažesnis, tačiau pasižymėtų visomis įprastinėmis pilno dydžio pelių funkcijomis. Naujoji „Viper Mini“ pasižymi šešiais programuojamais mygtukais, taip pat turi optinius jungiklius, o jos dizainas leidžia produktu naudotis tiek kairiarankiams, tiek ir dešiniarankiams.

Naujoji „Viper Mini“ pelytė naudoja 8500 DPI optinius jutiklius, o taip pat gali pasiūlyti greičio sekimą iki 300 colių per sekundę. Žinoma, reikėtų nepamiršti ir RGB apšvietimo bei atminties, kuri leis išsaugoti pelės nustatymus. „Razer“ už šią naują pelę parduoda už 49,99 euro.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!