Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/71834/vos-tik-isleistas-nordcurrent-studijos-zaidimas-pateko-i-google-programeliu-desimtuka/spausdinti/

Vos tik išleistas „Nordcurrent“ studijos žaidimas pateko į „Google“ programėlių dešimtuką

Publikuota: 2020-02-25 20:50
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: LRT.lt

Vilniuje įsikūrusi didžiausia ir seniausia vaizdo žaidimų studija Lietuvoje „Nordcurrent“ naujuosius metus pasitinka su džiugia naujiena – išleido naują išmaniesiems prietaisams skirtą žaidimą „The Order of Time Guardians“, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Kompiuterinis žaidimas / Pranešimo autorių iliustracija
Kompiuterinis žaidimas / Pranešimo autorių iliustracija

Ilgai tobulintą „The Order of Time Guardians“ žaidimą per pirmąją savaitę atsisiuntė daugiau kaip pusė milijono nuotykių ištroškusių žaidėjų. Lietuvoje žaidimas taip pat buvo pastebėtas ir pagal populiarumą pateko į „Google“ programėlių dešimtuką!

Šį kartą, „Nordcurrent“ studijos kūrėjai kviečia žaidėjus pasinerti į fantastiškas keliones laiku, kurių veiksmas vyksta Viktorijos laikų Londone, kai nežinomos jėgos pavogė laiko mašiną iš jos sergėtojų rankų.

Žaidimo „The Order of Time Guardians“ pagrindinė užduotis yra surasti bei sugrąžinti laiko mašiną. Žaidėjai mėgausis kelionėmis po istorines vietoves, spręs šimtus painių galvosūkių bei iššūkių. Susipažins su žinomiausiomis istorinėmis asmenybėmis bei veikėjais, kurie padės siekti tikslo. Bet niekas nenutuokia, kad šis nuotykis žmonijos istoriją apvers aukštyn kojom...

Studija „Nordcurrent“ tiki, kad naujausias jų žaidimas suteiks žaidėjams ne tik unikalią žaidybinę patirtį, bet suintriguos ir savo siužetu.

Anksčiau išleisti studijos žaidimai, pavyzdžiui, „Cooking Fever“, kuris skirtas visai šeimai gaminti įvairiausius patiekalus iš viso pasaulio, „Murder in the Alps“, detektyvas, pasižymintis išskirtine estetika ir kupinas aštrių pojūčių, bei „Sniper Arena“, trimatė šaudyklė, kuri meta iššūkį žaidėjams tapti geriausiais snaiperiais!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!