Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/71656/microsoft-bedos-su-windows-7-niekaip-nesibaigia-zmones-negali-isjungti-savo-kompiuteriu/spausdinti/

„Microsoft“ bėdos su „Windows 7“ niekaip nesibaigia – žmonės negali išjungti savo kompiuterių

Publikuota: 2020-02-12 19:15
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

JAV korporacija „Microsoft“ beveik prieš mėnesį oficialiai nutraukė „Windows 7“ operacinės sistemos palaikymą. Tačiau ne viskas klostosi taip kaip turėtų ir panašu, jog gamintojas vis dar yra priverstas ruošti atnaujinimus šiai „Windows“ versijai. Nors palaikymo nutraukimas neskamba itin maloniai, bet iš esmės tai reiškia, jog operacinė sistema daugiau negaus saugumo naujinių ir klaidų pataisymų. Ir tai tikrai nereiškia, kad sistema taps visiškai nenaudojama.

„Microsoft“ bėdos su „Windows 7“ niekaip nesibaigia – žmonės negali išjungti savo kompiuterių

Kaip bebūtų, internete pasirodė nemažai skundų iš vartotojų, kurie vis dar naudojasi „Windows 7“ operacine sistema. Didžioji problema – naudotojai niekaip negali išjungti savo kompiuterių. Ir tai tikrai ne pirma problema su kuria susiduria šios platformos naudotojai nuo tada kai „Microsoft“ oficialiai nutraukė jos palaikymą.

Visai neseniai „Microsoft“ buvo priversti išleisti atnaujinimą, kuris pataisė atsiradusią spragą su juodos spalvos darbalaukiu. Pastaroji problema atsirado po to, kai „Windows 7“ turėtojai gavo pranešimus į savo kompiuterius apie operacinės sistemos palaikymo nutraukimą. Ir panašu, kad ties šia istorija viskas dar tikrai nesibaigia.

Kaip jau minėjome, dabar „Windows 7“ vartotojai skundžiasi, jog negali išjungti savo kompiuterio. Bandant atlikti tokį veiksmą – gaunamas pranešimas, jog Jūs neturite tokios galimybės. Ir nors internete jau kuris laikas plinta įvairūs būdai kaip išspręsti šią problemą – ne visiems tai veikia.

Žinoma, „Microsoft“ ir vėl bus priversti išleisti atnaujinimą, kuris padės vartotojams išspręsti šią problemą. Tiesa, kol kas nėra žinoma kada tai įvyks, tačiau gera žinia yra ta, jog kompanija oficialiai patvirtino žinanti apie šią situaciją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!