Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/71577/startuoja-nvidia-geforce-now-zaidimu-transliavimo-paslauga/spausdinti/

Startuoja „nVidia“ „GeForce Now“ žaidimų transliavimo paslauga

Publikuota: 2020-02-06 10:15
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„nVidia“ savo klientams siūlo dar vieną paslaugą – „GeForce Now“. Su „GeForce Now“ bus galima žaidimus transliuoti nemokamai, bet yra tam tikrų sąlygų. „GeForce Now“ bus siūlomas dviejų lygių paslaugos, nemokama ir „Founders“, už kurią reikės mokėti 5 USD per mėnesį.

Startuoja „nVidia“ „GeForce Now“ žaidimų transliavimo paslauga

Su „GeForce Now“ nemokamai žaidimus transliuoti bus galima tik 60 minučių, o po to vėl teks stoti į eilę ir laukti savo 60 minučių sesijos. Kiek reikės laukti priklausys nuo to kiek kitų žaidėjų norės žaisti nemokamai. Su nemokama paslauga žaidimuose nebus galima matyti RTX efektų. Norint RTX reikės už „Founders“ paslaugą sumokėti 5 USD per mėnesį. Tiesa, dabar užsisakę „Founders“ paslaugą ja galės 90 dienų naudotis nemokamai. Kiek keista, kad net mokėdami už „GeForce Now“ turėsite sesijos limitą, jis bus 6 valandos. Po to teks stoti į eilę ir vėl laukti savo sesijos. Gerai tik tiek, kad „Founders“ naudotojai eilėje aplenks nemokančius naudotojus. Norintys naudoti „GeForce Now“ žaidimų transliavimo paslaugą turi turėti ir žaidimą, kurį nori žaisti.

„GeForce Now“ reikalavimai (anglų k.):

  • 15 Mbps internet connection (25 Mbps recommended). A 5 GHz network is preferred if using wireless.
  • Any Windows PC running Windows 7 (64-bit) or higher, 4 GB of system memory, a 2.0 GHz dual-core X86 CPU or higher and a GPU that supports DirectX 11.
  • Any Mac with macOS 10.10 or higher.
  • Any Nvidia Shield TV (2015, 2017, 2019; Base and Pro models).
  • Any Android phone running Android 5.0 (L) or higher and 2 GB of system memory.
  • A Bluetooth gamepad is strongly recommended, including the Shield controller, Razer Raiju and Junglecat Mobile, or Steelseries Stratus Duo.
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!