Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/71443/lenovo-isleido-nauja-plansete-didelis-ekranas-ir-milziniskos-talpos-baterija-uz-zema-kaina/spausdinti/

„Lenovo“ išleido naują planšetę – didelis ekranas ir milžiniškos talpos baterija už žemą kainą

Publikuota: 2020-01-28 21:06
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Elektronikos gamintojas „Lenovo“ pastaruoju metu itin pasyvus išmaniųjų telefonų rinkoje. Anksčiau ganėtinai nemažai telefonų pristatydavusi kompanija kiek atsitraukė nuo šių įrenginių, tačiau visai neseniai išleido planšetinį kompiuterį. Kompanijos vadovai neseniai paskelbė apie naująją „Lenovo M10 FHD REL“ planšetę, kuri oficialiai pristatyta Indijoje.

„Lenovo“ išleido naują planšetę – didelis ekranas ir milžiniškos talpos baterija už žemą kainą

Naujoji „Lenovo“ planšetė pasižymi 10,1 colių įstrižainės ekranu su Full HD raiška. Į akis daugumai turėtų kristi ir ganėtinai dideli ekrano rėmeliai, kurie užima nemažą priekinės įrenginio dalies. Čia taip pat rasime ir asmenukėms skirta kamera, kuri aprūpinta 5 MP raiškos vaizdo jutikliu. Nugarėlėje rasime ir dar vieną kamerą, kuri pasižymi 8 MP raiškos sensoriumi.

Žvelgiant į šios planšetės specifikacijas, tai reikėtų žinoti, kad „Lenovo M10 FHD REL“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 450“ procesoriumi bei turės 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele. Pranešama, jog planšetė veiks su „Android 9.0“ operacinės sistemos versija.

„Lenovo M10 FHD REL“ taip pat turės milžinišką 7000 mAh talpos bateriją, tačiau nepalaikys jokios greito įkrovimo technologijos. Dar vienas dalykas, kurio šis įrenginys nepalaikys- tai SIM kortelės. Prie interneto jungtis bus galima tik per WiFi tinklą.

Bent jau kol kas naujasis „Lenovo“ produktas bus prieinamas tik Indijoje, tačiau kompanijos atstovai ketina kiek vėliau paskelbti ir kitus regionus, kur bus galima įsigyti šį planšetinį kompiuterį. Numatoma „M10 FHD REL“ kaina – 196 JAV doleriai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!