Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/71180/facebook-vartotojus-pasiekia-milziniskas-atnaujinimas-isbandyti-gali-ne-visi/spausdinti/

„Facebook“ vartotojus pasiekia milžiniškas atnaujinimas, išbandyti gali ne visi

Publikuota: 2020-01-08 15:39
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Vienas populiariausių socialinių tinklų „Facebook“ jau kuris laikas atnaujina savo dizainą. Tikriausiai dauguma mūsų jau pastebėjo nemažus pasikeitimus išmaniems telefonams skirtose aplikacijose, o dabar savo eilės sulaukė ir kompiuterinė puslapio versija.

Pasirodė informacija, jog kai kurie socialinio tinklo vartotojai jau gali naudotis atnaujinto dizaino „Facebook“ versija savo kompiuteriuose. Bent jau kol kas, šią versiją gali išbandyti tik nedidelė grupė tinklo vartotojų, tačiau visai netrukus pasikeitimus išbandyti galės ir visi kiti.

„Facebook“ vartotojus pasiekia milžiniškas atnaujinimas, išbandyti gali ne visi

Kaip galite matyti iš nuotraukų, „Facebook“ puslapio dizainas tapo labai panašus į tą, kuris matomas išmaniuose telefonuose. Naujienų srautas dabar žymiai tvarkingesnis, o ir visas kitas turinys suskirstytas žymiai tvarkingiau bei patogiau, pradėtos naudoti ir naujos piktogramos.

Viena įdomiausių naujovių – tamsusis dizainas. Išmaniųjų telefonų naudotojai šią opciją jau kuris laikas turi savo telefonuose, tačiau akivaizdu, jog ši galimybė atsiras ir kompiuterinėje „Facebook“ versijoje.

„Facebook“ vartotojus pasiekia milžiniškas atnaujinimas, išbandyti gali ne visi

Kaip jau minėjome, naująją „Facebook“ puslapio versiją dabar gali išbandyti tik ribotas kiekis socialinio tinklo naudotojų. Administracija šiuo metu neskelbia kada tiksliai šie pasikeitimai pasieks ir likusius vartotojus, tačiau tai turėtų įvykti per artimiausias kelias savaites.

Verta paminėti ir tai, jog „Facebook“ aplikacija išmaniuose telefonuose visai neseniai buvo paskelbta ir kaip daugiausiai parsisiųsta programėle praėjusio dešimtmečio metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!