Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/70887/amd-isleidzia-tvarkykles-su-radeon-boost-palaikymu/spausdinti/

AMD išleidžia tvarkykles su „Radeon Boost“ palaikymu

Publikuota: 2019-12-13 10:35
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Su naujomis „Radeon Adrenalin 2020 19.12.2“ tvarkyklėmis gauname daug įvairių naujovių. Viena iš naujų funkcijų yra „Radeon Boost“. Ši technologija turi pagerinti spartą žaidimuose. Tai bus daroma optimizuojant kiekvieno kadro spartą. Kai bus užfiksuojamas veiksmas „Radeon Boost“ sumažins rezoliuciją, kad pakiltų kadrų skaičius per sekundę. Kai kamera sustoja, rezoliucija atstatoma. Tai suteikia geresnį žaidimo atsaką ir suteikia sklandumo, ypač su silpnesnėmis vaizdo plokštėmis. Su šia technologija galime tikėtis 10-38 % daugiau spartos. Tai priklauso nuo žaidimo.

AMD išleidžia tvarkykles su „Radeon Boost“ palaikymu

Su „Radeon Adrenalin 2020 19.12.2“ dar gausime „Detroit: Become Human“ žaidimo palaikymą, o taip pat kitų pasikeitimų, jų sąrašas žemiau. AMD taip pat sako, kad sparta kai kuriuose žaidimuose naujas tvarkykles lyginant su pernai metų leidimu išaugo 12 %. Kadangi lyginamos labai senos tvarkyklės su naujomis, papildoma sparta visai nestebina.

„Radeon Adrenalin 2020 19.12.2“ tvarkykles rasite AMD tinklapyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!