Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/70597/milijonus-zaideju-suzavejes-lietuviu-zaidimas-sulauke-pratesimo/spausdinti/

Milijonus žaidėjų sužavėjęs lietuvių žaidimas sulaukė pratęsimo

Publikuota: 2019-11-20 07:31
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: LRT.lt

Lietuvių vaizdo žaidimų kūrimo ir leidybos studija „Nordcurrent“ jau 17 metų džiugina visą pasaulį savo išradingais žaidimais, o prieš metus studija išleido naujausią savo kūrinį – interaktyvią detektyvinę novelę „Murder in the Alps“, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Labai greitai žaidimas sulaukė didžiulio populiarumo, tai įrodo žaidimą išbandžiusiųjų skaičius – daugiau kaip 12 mln. žaidėjų visame pasaulyje!

„Murder in the Alps“ / Pranešimo autorių iliustracija
„Murder in the Alps“ / Pranešimo autorių iliustracija

Dabar žaidimą pasiekė ir naujausias skyrius – „The Widow“. Veiksmas vyksta nuostabiame Italijos Porto Ceso regione, kuris nenustoja virpinti žaidėjų emocijų savo tamsiomis paslaptimis.

Studijos atstovai teigia, kad šis projektas prilygsta Holivudo filmui, o viską sujungia žaidybiniai elementai bei interaktyvumas.

Naujasis „Murder in the Alps“ skyrius žaidėjams pateikia naujų galvosūkių, netikėtumų siužete ir žinoma naujų funkcijų, kurios pagerina pačią žaidybinę patirtį.

„Murder in the Alps“ kūrėjai akcentuoja, kad viso žaidimo dialogai yra įgarsinti anglų kalba, atnaujinta veikėjų grafika bei sukurta ekspresyvi animacija. Nauji, kvapą gniaužiantys Italijos kraštovaizdžiai bei išskirtinis garso takelis džiugins žaidėjų ausis.

Praėjus vieneriems metams po išleidimo, „Murder in the Alps“ žaidimas toliau stebina savo pasiekimais. Jis pelnė geriausio Lietuvos metų žaidimo titulą, laimėjo geriausio mobiliems įrenginiams skirto žaidimo titulą „LOGIN“ apdovanojimuose, buvo nominuotas tarp geriausių pasaulio mobiliųjų žaidimų „IMGA Awards 2019“ Los Andžele, bei daugelyje kitų tarptautinių konkursų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!