Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/70586/apple-uzblokavo-sugrizima-i-senesne-ios-13-2-versija/spausdinti/

„Apple“ užblokavo sugrįžimą į senesnę „iOS 13.2“ versiją

Publikuota: 2019-11-19 21:25
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Žilvinas Degutis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Apple“ sustabdė „iOS 13.2“ aktyvavimą po to, kai praėjusią savaitę buvo išleista „iOS 13.2.2“ versija taisanti kodo klaidas gerinanti aparatų našumą, įskaitant foninių programų našumą ir RAM procesų tvarkymo pataisas.

„Apple“ užblokavo sugrįžimą į senesnę „iOS 13.2“ versiją

Kai „Apple“ sustabdo senesnės „iOS“ versijos aktyvavimą, tai reiškia, kad vartotojams nebeįmanoma per „iTunes“ / „Finder“ pakeisti naujos versijos į senesnę. Grįžimas prie senesnės „iOS“ versijos yra įprastas tiems, kurie naudojasi „jailbreak“ galimybėmis, o kartais tai gali būti naudinga vartotojams, kurie po atnaujinimo į naujausią „iOS“ versiją susiduria įrenginio netinkamu veikimu dėl atsiradusių naujos versijos klaidų.

Didžiausias „iOS 13.2.2“ atnaujinimų dėmesys buvo skirtas problemų, susijusių su foninėmis programomis ir daugiafunkciniais darbais, taisymui. Atnaujinimas taip pat apėmė mobiliųjų duomenų našumo patobulinimus, „Exchange“ palaikymą „Mail“ programoje ir kt.

„Apple“ šiuo metu viešoje beta stadijoje išbando „iOS 13.3“ versiją. Įvertinus „iOS 13.2“ versijos uždarymą greitu metu galime laukti dar vieno didelio atnaujinimo su papildomais klaidų taisymais bei sistemos tobulinimais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!