Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/69139/sulauksime-tik-vieno-didelio-windows-10-atnaujinimo-per-metus/spausdinti/

Sulauksime tik vieno didelio „Windows 10“ atnaujinimo per metus

Publikuota: 2019-08-02 07:13
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Iki šiol „Microsoft“ per metus pateikdavo du didelius funkcijų atnaujinimus „Windows 10“ operacinei sistemai. Kiekvieno didelio atnaujinimo metu „Windows 10“ operacinės sistemos naudotojai visada susidurdavo su vienokiais ar kitokiais nesklandumais, kai kuriems netgi dingdavo duomenys.

Sulauksime tik vieno didelio „Windows 10“ atnaujinimo per metus

Panašu, kad „Microsoft“ pakeis „Windows 10“ didelių atnaujinimų ciklą ir vietoj dviejų didelių atnaujinimų gausime tik vieną didelį per metus, o vietoj antro didelio bus platinamas mažas atnaujinimas.

Didieji atnaujinimai, kaip ir iki šiol, suteiks didelius pasikeitimus, taip pat gausime ir naujų funkcijų. Mažesni metų atnaujinimai bus didesni nei įprasti savaitiniai atnaujinimai, bet didelių pokyčiu nesuteiks. Veikiausiai gausime įvairių klaidų pataisymų.

Sekantis „Windows 10“ atnaujinimas jau bus mažesnio tipo ir didelių pasikeitimų nesiūlys jei jau naudojama 1903 operacinės sistemos versija. Jo turėtume sulaukti kažkada rudenį. 2020 metų pavasarį mus pasieks jau didelis „Windows 10“ atnaujinimas su dar nežinomomis naujomis funkcijomis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!