Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/68459/naujos-kartos-xbox-konsole-2020-metu-pabaigoje/spausdinti/

Naujos kartos „Xbox“ konsolė – 2020 metų pabaigoje

Publikuota: 2019-06-11 09:23
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„E3 2019“ žaidimų paroda visada gausi naujienų susijusių su žaidimų industrija. Žaidimų konsolės yra labai svarbi šios ekosistemos dalis, tad nenuostabu, kad būtent čia „Microsoft“ praneša, kad sekanti „Xbox“ konsolė bus išleidžiama 2020 metų gale, arba kitaip, šventiniam laikotarpiui. Naujos „Xbox“ konsolės kodinis pavadinimas yra „Project Scarlett“.

Naujos kartos „Xbox“ konsolė – 2020 metų pabaigoje

Tikinama, kad nauja „Xbox“ konsolė yra optimizuota tik vienam darbui – žaidimams. „Project Scarlett“ konsolė savyje turės „Zen 2“ architektūros procesorių ir „Navi“ architektūros grafikos procesorių. Ši techninė įranga turi leisti žaidimais mėgautis net iki 120 kadrų per sekundę, o taip pat bus palaikoma 8K raiška. Užsimenama, kad konsolė palaikys naujos kartos Ray Tracing technologijas, bus įdomu pamatyti, kaip ši technologija atrodys realybėje. Konsolė dar gaus ir naujos kartos SSD kaupiklį, tai turėtų paspartinti žaidimų užsikrovimą iki 40 kartų. Suprantama, čia lyginama sparta su mechaniniu kaupikliu.

„Project Scarlett“ konsolė išlaikys atgalinį suderinamumą su senesniais XBOX žaidimais. Tad turintys didelę „Xbox“ žaidimų biblioteką juos galės ir toliau naudoti net nusipirkę naują konsolę.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!