Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/67482/apple-pranesa-apie-zaidimu-transliavimo-paslauga-apple-arcade/spausdinti/

„Apple“ praneša apie žaidimų transliavimo paslaugą – „Apple Arcade“

Publikuota: 2019-03-27 10:13
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Panašu, kad didžiosios kompanijos lenktyniauja vieni su kitais ir yra pasiruošę pasiūlyti savo žaidimų transliavimo paslaugas. „Apple“ praneša apie savo užsakomąją žaidimų transliavimo paslaugą – „Apple Arcade“. Reikia pridurti, kad paslauga startuos tik šių metų rudenį, kol kas neatskleidžiama ir kainodara.

„Apple“ praneša apie žaidimų transliavimo paslaugą – „Apple Arcade“

„Apple Arcade“ siūlys daugiau nei 100 žaidimų starto metu iš tokių kūrėjų kaip: „Annapurna Interactive“, „Bossa Studios“, „Cartoon Network“, „Finji“, „Giant Squid“, „Klei Entertainment“, „Konami“, LEGO, „Mistwalker Corporation“, SEGA, „Snowman“, „ustwo games“ ir tuzino kitų. Gera žinia, ta, kad nuolatos bus pridedami ir nauji žaidimai. Užsisakę paslaugą žaidimus galės žaisti su telefonu, planšete, kompiuteriu ar „Apple“ televizoriumi: arba kitaip paslauga veiks su „iOS“, „macOS“ ir „tvOS“. „Apple Arcade“ žaidimų transliavimo paslaugas bus prieinama daugiau kaip 150 šalių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!