Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/66853/asus-atskleide-tuf-gaming-vaizdo-ploksciu-serija/spausdinti/

„Asus“ atskleidė „TUF Gaming“ vaizdo plokščių seriją

Publikuota: 2019-02-04 15:11
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Asus“ atskleidė biudžetinę vaizdo plokščių seriją – „TUF Gaming“. Dabar išleidžiami du modeliai, abi vaizdo plokštės priklauso „RTX 2060“ šeimai. Abi „Asus RTX 2060 TUF Gaming“ galės būti automatiškai paspartinimos įdiegiant „Asus“ programinę įrangą. Viena vaizdo plokštė turės 1710, o kita 1740 MHz boost dažnį.

„Asus“ atskleidė „TUF Gaming“ vaizdo plokščių seriją

„TUF Gaming“ serijos vaizdo plokštės yra kuriamos galvojant apie ilgaamžiškumą, suderinamumą ir spartą. Aušinimo sprendimas turi ventiliatorius su dvigubu guoliu, jie taip pat atsparūs dulkėms. Kaip ir „TUF“ serijos pagrindinės plokštės, taip ir „TUF Gaming“ vaizdo plokštės yra bandomos 144 valandas, kad būtų užtikrinamas maksimalus patikimumas.

„Asus TUF Gaming“ yra biudžetinės vaizdo plokštės tad nestebina, kad nematome RGB apšvietimo ar kitų blizgučių. Įdomu, kad dabar išleidžiamos „RTX 2060 TUF Gaming“ turi ir DL DVI-D vaizdo išvestį. Šios jungties atsisakė daugelis ir naujose vaizdo plokštėse jos nematome.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!