Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/66822/amd-patvirtino-kad-siemet-tikrai-sulauksime-navi/spausdinti/

AMD patvirtino, kad šiemet tikrai sulauksime „Navi“

Publikuota: 2019-02-02 10:40
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Apie „Navi“ vaizdo plokštes girdime jau ne pirmą kartą. Įvairiuose ganduose netgi buvo minima šių vaizdo plokščių sparta ir kaina. „Navi“ gali būti AMD išsigelbėjimas vaizdo plokščių segmente, bent jau to visi tikisi.

AMD generalinė direktorė Lisa Su finansinės ataskaitos konferencinio pranešimo metu atskleidė, kad jų vaizdo plokščių segmentas išgyvens sunkius laikus pirmame 2019 metų ketvirtyje, o sekančiame ketvirtyje jau kiek atsigaus. Visa tai lemia, kad tiekimo grandinėje vis dar yra daug neparduotų vaizdo plokščių. Lisa Su taip pat prasitarė, kad šiais metais sulauksime naujų produktų šiame segmente. Tai ir bus „Navi“ architektūros vaizdo plokštės. Tikėtina, kad „Navi“ grafikos kortos bus išleidžiamos „Computex 2019“ parodos metu arba bent jau atskleidžiamos.

AMD patvirtino, kad šiemet tikrai sulauksime „Navi“

Tikėtina, kad „Navi“ architektūra pagaliau leis luste panaudoti daugiu nei 64 vykdomuosius blokus, būtent šios ribos dabar negali peržengti esamos GCN architektūros grafikos procesoriai. Tiesa, pirmiausia turi pasirodyti tik vidutinės spartos produktai, o tik paskui jau kažkas galingesnio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!