Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/66504/huawei-jau-kitamet-gali-tapti-populiariausiu-telefonu-gamintoju/spausdinti/

„Huawei“ jau kitąmet gali tapti populiariausiu telefonų gamintoju

Publikuota: 2019-01-08 09:12
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Huawei“ per pastaruosius keletą metų atliko tikrai didelį darbą tam, jog sėkmingai augtų ir taptų vis geriau žinomu ir vertinamu prekės ženklu visame pasaulyje. Ir nors gamintoją supa nemažai skandalų dėl šnipinėjimo – jų populiarumas vis tiek auga. Praėjusiais metais įmonės vadovai galėjo trinti rankomis, nes jų išmaniųjų telefonų pardavimai perkopė 200 mln. vienetų ribą, o tai leido aplenkti „Apple“.

„Huawei“ jau kitąmet gali tapti populiariausiu telefonų gamintoju

Spėjama, jog 2019 metais „Huawei“ sieks parduoti daugiau nei 250 mln. vienetų savo išmaniųjų telefonų, o toks rezultatas, pasak analitikų, galėtų suteikti kompanijai galimybę pralenkti Pietų Korėjos milžinę „Samsung“. Teigiama, kad Kinijos gigantas turi visas galimybes pasiekti tokio rezultato – kompanija jau ne kartą pademonstravo inovatyvias technologijas, kurių konkurentai nedrįsdavo panaudoti, o jų flagmanų serijos tampa vis patrauklesnės daugumai vartotojų.

Praėjusiais metais „Huawei“ pristatė dvi itin daug dėmesio sulaukusias išmaniųjų telefonų serijas. Pirmoji jų buvo „P20“ serija ir, žinoma, galingiausias „P20 Pro“ modelis su triguba kamera nugarėlėje bei 3x optiniu priartinimu. Antroji serija, kuri šiemet nustebino visus – „Mate 20“ su „Mate 20 Pro“ modeliu priešakyje. Telefonai.eu pastarąjį flagmaną išrinko ne tik geriausiai fotografuojančiu, bet ir apskritai geriausiu 2018 metų išmaniuoju telefonu.

Nemažai prie vienos didžiausių Kinijos kompanijų sėkmės prisideda ir jos dukterinė įmonė „Honor“, kuri savo pirkėjams siūlo vidutinės klasės išmaniuosius už itin patrauklią kainą. Ši įmonė sudaro konkurenciją tokioms kompanijoms kaip „OnePlus“ ir „Xiaomi“, o per pastaruosius metus ji tapo daug populiaresnė nei kada nors anksčiau.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!