Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/66503/asus-rog-mothership-plansete-zaidimu-megejams-su-geforce-rtx-2080/spausdinti/

„ASUS ROG Mothership“ – planšetė žaidimų mėgėjams su „GeForce RTX 2080“

Publikuota: 2019-01-08 11:32
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Be „ZenBook“ „ultrabookų“ ir „TUF Gaming“ žaidimų nešiojamųjų kompiuterių linijos su AMD lustais ASUS Las Vegase vykstančioje parodoje „CES 2019“ pristatė naujus žaidimų įrenginius su „Republic Of Gamers“ prekės ženklu. Labiausiai neįprasta naujove tapo 2-in1 prietaisas „ROG Mothership“, kuris iš esmės yra planšetinis kompiuteris su prijungiama klaviatūra.

Naujieną vadinti mobiliuoju įrenginiu sunkiai apsiverčia liežuvis, nes įrenginio storis siekia 3 cm, o sveria prietaisas beveik 5 kg. Kita vertus, planšetinio kompiuterio techninė įranga nėra prastesnė už geriausius nešiojamus kompiuterius.

„ASUS ROG Mothership“ – planšetė žaidimų mėgėjams su „GeForce RTX 2080“

„ROG Mothership: aprūpintas sulankstomu stovu, skirtu pastatymui ant stalo. 17,3 colių Full HD ekranas su 144 Hz dažniu nėra jautrus lietimams, todėl visiškai neįmanoma bendrauti su kompiuteriu be pelės ir klaviatūros. Pastaroji yra komplekte ir prijungiama naudojant magnetinį laikiklį (jūs gaunate pilnavertį nešiojamąjį kompiuterį), kabeliu per C tipo USB jungtį arba naudodami Wi-Fi 2,4 GHz. Be to, klaviatūra sulankstoma per pusę.

Planšetės viduje tilpo „Intel Core i9-8950HK“ procesorius, nauja „NVIDIA GeForce RTX 2080“ grafikos plokštė su 8 GB GDDR6 atminties, iki 64 GB RAM ir RAID 0 masyvas sudarytas iš trijų NVMe SSD kaupiklių, kurių kiekvieno talpa siekia 512 GB. Gamintojo teigimu, centriniai ir grafikos procesoriai veikia aukštesniais dažniais, kurie tapo įmanomi naudojant galingą aušinimo sistemą.

Audio galimybes lemia keturi 4 vatų garsiakalbiai su „Smart Amp“ palaikymu. „ROG Mothership“ bus parduodamas nuo pirmojo 2019 m. ketvirčio. Naujienos kaina dar nepaskelbta.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!