Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/66429/msi-afterburner-leidzia-automatiskai-spartinti-pascal-vaizdo-plokstes/spausdinti/

„MSI Afterburner“ leidžia automatiškai spartinti „Pascal“ vaizdo plokštes

Publikuota: 2018-12-28 09:40
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Išleidus „Turing“ vaizdo plokštes (20-oji serija, RTX 2080, RTX 2070 ir t. t.) „nVidia“ pristatė ir naują „OC Scanner“ funkciją, kurios dėka grafikos akseleratoriai galėjo būti spartinami automatiniu būdu be jokių naudotojo pastangų, norint tą padaryti tereikėjo paspausti mygtuką.

Tada programa pati surasdavo stabilius didesnius dažnius grafikos procesoriui. Kaip visada, tokie būdai neišspaudžia maksimumo, bet mažiau suprantantiems apie spartinimą gali būti naudingi.

Iki šiol „OC Scanner“, automatinio spartinimo funkcija, negalėjo naudotis „Pascal“ vaizdo plokščių savininkai, tai yra 10-oji „Geforce“ vaizdo plokščių serija (GTX 1080, GTX 1070 ir t. t.). Dabar su „MSI Afterburner“ v4.6.0 beta 10 jau įmanoma automatiškai spartinti ir „Pascal“ vaizdo plokštes. Su nauja programos versija pateikiama ir kitų naudingų funkcijų bei pataisymų, jų sąrašą pamatysite žemiau.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!