Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/6642/wow-zaideju-jau-virs-8-milijonu/spausdinti/

„WoW“ žaidėjų - jau virš 8 milijonų

Publikuota: 2007-01-14 12:14
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt

„Blizzard“ kompanijos tinklinis vaidmenų žaidimas „World of Warcraft“ ir toliau sulaukia vis daugiau žaidėjų iš viso pasaulio. Kompanija oficialiai pranešė, kad nuo 2004 metų pabaigos, kai žaidimas pirmą kartą pasirodė rinkoje, jį jau žaidžia apie 8 milijonus žaidėjų.

Daugiausia „WoW“ žaidėjų yra priskaičiuojama Kinijoje, šiuo metu jų ten yra jau apie 3,5 milijono. Antroje vietoje - Šiaurės Amerika, su 2 milijonais žaidėjų ir galiausiai Europa - su 1,5 milijono. Kiti žaidėjai išsimėtę likusioje pasaulio dalyje.

World of Warcraft

„Mes labai džiaugiamės, kad „World of Warcraft“ žaidėjų visuomenė stabiliai auga nuo pat žaidimo išleidimo dienos, - kalbėjo Mike Morhaime, „Blizzard“ įkūrėjas ir dabartinis vadovas, - tokių skaičių mes nebūtume sugebėję pasiekti be didelio visų palaikymo“.

„WoW“ daugiau populiarumo sulaukė po to, kai jo mažmeninė kaina buvo sumažinta iki 19.99 eurų Europoje. Tiesa, jau sausio 16 dieną turėtų pasirodyti naujausias ir pirmasis žaidimo papildymas - „The Burning Crusade“. Jo kaina - 39.99 eurai yra gerokai didesnė, nei originaliojo žaidimo, kuris yra reikalingas, norint žaisti greitai pasirodysiantį papildymą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!