Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/66280/naujasis-alienware-lengviausias-ir-ploniausias-kompiuterio-pasirinkimas-geimeriams/spausdinti/

Naujasis „Alienware“ – lengviausias ir ploniausias kompiuterio pasirinkimas geimeriams

Publikuota: 2018-12-13 18:11
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Alienware“ pristato naująjį „Alienware m15“ – galingą ir patogų nešiojamąjį kompiuterį, išsiskiriantį praktišku „Epic“ dizainu su magnio lydinio paviršiumi. Šis modelis bus lengviausias ir ploniausias 38,1 cm įstrižainės nešiojamasis kompiuteris tarp visų „Alienware“ kompiuterių.

Naujasis „Alienware“ – lengviausias ir ploniausias kompiuterio pasirinkimas geimeriams

„Alienware“ inžinierių ir dizaino komandos išsprendė galvosūkį, kaip suderinti kokybę, našumą ir mobilumą – naujojo galingo kompiuterio geimeriams matmenys yra 36,3, 27,4 ir 2,1 cm, jis sveria mažiau nei 2,2 kilogramo. Aptakus ir elegantiškas dizainas pasižymi siaurais šoniniais rėmeliais, kad kuo daugiau ploto liktų ekranui. Dar vienas išskirtinis elementas – klaviatūra su skaičiais nešiojamajame „Alienware“ kompiuteryje, kurio įstrižainė mažesnė nei 43,1 cm. Naujoji „Alienware mSeries“ klaviatūra vertinama už 1,4 mm mygtukų spustelėjimo gylį, „anti-ghosting“ technologiją ir keturias „AlienFX“ apšvietimo kontrolės sistemos veikimo zonas.

„Alienware m15“ našumą taip pat didina 8 kartos „Intel“ procesoriai, „NVIDIA GeForce GTX 1060 OC“ ir „1070 Max-Q“ grafikos plokštės, palaikančios VR, ir papildomas „Alienware Graphics Amplifier“ išplėtimo įrenginio palaikymas. Naujajame kompiuteryje yra ir „Alienware Command Center“ technologija su „AlienFX“ keičiamu RGB apšvietimu 6 unikaliose zonose, „Alienware Cryo-Tech 2.0“ aušinimo technologija ir 17 veikimo valandų garantuojanti pasirenkama 90 Whr baterija.

Vartotojai šį naująjį „Epic Silver“ arba „Nebula Red“ spalvų „Alienware“ kompiuterį galės įsigyti jau nuo sausio mėnesio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!