Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/66190/dell-emc-pristato-nauja-duomenu-apsaugos-nuo-kibernetiniu-ispuoliu-programines-irangos-linija/spausdinti/

„Dell EMC“ pristato naują duomenų apsaugos nuo kibernetinių išpuolių programinės įrangos liniją

Publikuota: 2018-12-06 15:28
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Kibernetinės atakos tapo įprastos, o po žalingiausių iš jų dažnai neįmanoma tęsti darbo, ir verslo operacijos gali būti sutrikdytos kelioms dienoms ar net savaitėms bei kainuoti milijonus. Daugelis didelių bendrovių turi pajėgius kibernetinio saugumo ir kovos su kenkėjiškomis programomis įrankius, bet tai, kad kibernetinio išpuolio atveju negalima atkurti verslo procesų ir duomenų, gali įmonę sužlugdyti.

„Nelojalūs darbuotojai ir išprusę kibernetiniai puolėjai, ypač tie, kurie naudoja kenkėjiškas duomenis užšifruojančias programas, sąmoningai taikosi į duomenų apsaugos ir atsarginės infrastruktūros įrankius, – sako Beth Phalen, „Dell EMC“ duomenų apsaugos padalinio vadovė.

„Dell EMC“ pristatė naują „Cyber Recovery“ programinę įrangą, kuri kartu su „Cyber Recovery Services“ siūlo naujausią duomenų apsaugą nuo kenkėjiškos programinės įrangos ir elektroninių išpuolių. Naujoje programinėje įrangoje yra novatoriškų automatizavimo, darbo srauto ir saugumo analizės įrankių, užtikrinančių, kad kritinių duomenų kopijos būtų saugomos atskirai, taigi verslo procesai įvykus kibernetiniam išpuoliui gali būti atnaujinami kaip įmanoma greičiau.

„Dell EMC“ pristato naują duomenų apsaugos nuo kibernetinių išpuolių programinės įrangos liniją

Naujoji „Dell EMC Cyber Recovery“ programinė įranga susieta su „Dell EMC Data Domain“ saugojimo įranga. Ji pateikia sprendimą, susiejantį duomenų atskyrimą ir galimybę tęsti darbą, siekiant sumažinti kibernetinės atakos poveikį ir kartu užtikrinti greitesnę tikimybę sėkmingai susigrąžinti kritinius duomenis bei sistemas.

Ši programinė įranga automatizuoja atskirų kritinių duomenų kopijų saugojimą su „Cyber Recovery Vault“ (CR Vault), pašalinant juos iš atakai prieinamų vietų.

„Dell EMC Cyber Recovery“ jau yra prieinama visame pasaulyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!