Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/65965/visame-pasaulyje-sutriko-facebook-veikla/spausdinti/

Visame pasaulyje sutriko „Facebook“ veikla

Publikuota: 2018-11-20 18:04
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Ineta Nedveckė
Inf. šaltinis: LRT.lt

Antradienį visame pasaulyje sutriko socialinių tinklų „Facebook“ ir „Instagram“ veikla. Kaip rodo realiu laiku socialinių tinklų sutrikimus fiksuojantis žemėlapis „Downdetector“, veikla stringa visame pasaulyje. Su sutrikimais susiduria ir vartotojai Lietuvoje.

Visame pasaulyje sutriko „Facebook“ veikla

15:30 val. beveik pusė besiskundžiančiųjų sakė, kad „Facebook“ visai neveikia, trečdalis negalėjo prisijungti, o kiti skundėsi, kad neveikia su socialiniu tinklu susijusios programėlės.

Vartotojai, kurie po kurio laiko visgi prisijungė, skundėsi, kad socialinis tinklas ir su juo susijusios programėlės veikia labai lėtai.

Neveikiančiu socialiniu tinklu skundžiasi vartotojai iš viso pasaulio: Europos šalių, Kanados, Naujosios Zelandijos, JAV, Brazilijos, Indonezijos ir t. t. Tačiau ryškiausi neveikimo židiniai – Europoje ir JAV.

Problemų dėl feisbuko susirašinėjimo programėlės „Messenger“ buvo kilę ir pirmadienio vakarą. Tuomet specialistai galimą sutrikimą sieja su naujos „Messenger“ funkcijos – žinučių ištrynimo – įdiegimu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!