Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/65942/intel-apkarpys-procesoriu-tiekima-mazmeninei-rinkai/spausdinti/

„Intel“ apkarpys procesorių tiekimą mažmeninei rinkai

Publikuota: 2018-11-20 07:04
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Intel“ pasirinko sau palankiausią procesorių tiekimo strategija šventiniam laikotarpiui, kuri tikrai nepradžiugins tų kurie galvojo apie naują kompiuterį surinktą iš dalių. „Intel“ procesorių trūkumas jau niekam ne naujiena, šiuo metu kainos kiek pagerėjo, bet tai gali būti tik laikina.

Mėlynasis milžinas nusprendė, kad pirmiausia tenkins savo partnerių poreikį, kurie siūlo jau surinktus ar nešiojamus kompiuterius. Visa tai bus daroma mažmeninės rinkos sąskaita, kitaip sakant procesorių pasiūla parduotuvėse sumažės. Mes jau puikiai žinome kas atsitinka kai nors kiek sumažėja pasiūla. Kainos nesidrovi padidėti ir dvigubai.

„Intel“ visaip stengiasi padidinti procesorių tiekimą, bet rezultatai pasiekiami iš lėto ir „Core“ procesoriai artimiausiu metu bus brangūs. Pirkėjams šiuo metu bus ne daug pasirinkimo, jie gaus arba pakratyti piniginę rinkdamiesi „Intel“ procesorių, arba rinktis „Ryzen“ procesorių, arba laukti „Intel“ procesorių kainų kritimo, kuris bus nežinia kada.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!