Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/65311/9-kartos-core-procesoriai-turetu-buti-isleidziami-antroje-spalio-puseje/spausdinti/

9 kartos „Core“ procesoriai turėtų būti išleidžiami antroje spalio pusėje

Publikuota: 2018-10-01 12:05
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Sklinda įvairūs gandai apie būsimus 9 kartos „Core“ procesorius, kurie vidutiniame spartos segmente siūlys 8 branduolius. Manoma, kad šie procesoriai bus išleidžiami maždaug dviem savaitėmis vėliau nei pasirodys Z390 pagrindinės plokštės.

Kiek dabar žinoma, Z390 pagrindinės plokštės turi būti išleidžiamos spalio 8 dieną, pridėjus dvi savaitės prie to gauname antrą spalio pusę. Naujas Z390 pagrindines plokštes nuo pat išleidimo bus galima įsigyti, bet tik be 9 kartos „Core“ procesorių. Reikia paminėti, kad Z390 palaikys ir senesnius 8 kartos „Core“ procesorius.

9 kartos „Core“ procesoriai turėtų būti išleidžiami antroje spalio pusėje

Kitas klausimas, kuris lieka norintiems pirkti 9 karto „Core“ procesorių, kiek gi jie kainuos? Kaip žinome, dabar „Intel“ susiduria su didelėmis tiekimo problemomis, dėl procesorių trūkumo smarkiai kyla jų kainos. Naivu būtų tikėtis, kad naujų procesorių pasiūla bus gera, tad reikia laukti ir padidėjusių kainų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!