Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/64847/virtualios-dirbtuves-my-time-at-portia-netrukus-uzvaldys-jusu-laisvalaiki/spausdinti/

Virtualios dirbtuvės „My Time at Portia“ netrukus užvaldys jūsų laisvalaikį

Publikuota: 2018-08-28 07:09
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Jeigu kada svajojote apie pabėgimą nuo rutinos ir persikėlimą į nedidelį ir ramų miestuką, tai „My Time at Portia“ yra skirtas bent jau virtualiam kaip tik tokių svajonių įgyvendinimui. Šiame žaidime jūsų valdomas veikėjas atkeliauja į virtualų miestelį su keliais centais kišenėje ir su tikslu perimti apleistas tėčio dirbtuves.

Miestelėnai gyvybingi ir draugiški, nepasitikintys naujakuriu, tačiau suteikiantys jam galimybę įrodyti savo vertę. Būtent tai šiame žaidime ir darysite: tvarkysite prakiurusius miestelio gyventojų vamzdžius, taisysite tvoras, gaminsitės įrankius ir imsitės vis sudėtingesnių darbų.

Virtualios dirbtuvės „My Time at Portia“ netrukus užvaldys jūsų laisvalaikį

Žaviausias „My Time at Portia“ žaidimo elementas yra jaučiama jūsų darbo įtaką. Vykdomos užduotys sukurią naudą ne tik miestelėnams, tačiau ir žaidėjui. Meras užsako tilto konstrukciją – jį pabaigę galite patys patekti į naują salą. Atsiranda lėšų lifto remontui – su juo galite užkilti į anksčiau nepasiekiamas aukštumas. Prisidedate prie vietinio transporto sistemos sukūrimo – patys ja aktyviai naudojatės kiekvieną dieną važiuodami į jums reikalingas vietas. Šalia taisymo ir gamybos darbų vystosi ir kiti žaidimo aspektai. Puoselėjate asmeninius santykius su miestelio gyventojais, kurie, tapę jūsų draugais, tampa kur kas kalbesni, siunčia jums dovanas ir dažniau kreipiasi pagalbos. Tobulinate ir savo kovos įgūdžius, kuriuos pasitelkiate medžiojant margaspalves lamas ir mutantus, besislepiančius apleistuose fabrikuose. Jeigu norite – galite užsiimti ir ūkininkavimu, kurio rezultatus pasitelksite įvairiausių patiekalų ruošai.

Žaidime vystosi ir nebloga istorija, kurioje įsiveliate į keletą netikėtų nuotykių kuriuos įveikę atveriate naujas teritorijas bei veiklas. Visus šiuos žaidimo aspektus vienija puiki atmosfera. Rami muzika, lėtas žaidimo tempas ir pagrindiniai žaidimo motyvai užliūliuoja žaidėją ir leidžia atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos. Vis tik būtina paminėti, kad „My Time at Portia“ vis dar bandymų stadijoje, o tai reiškia, kad žaidime pasitaiko techninių klaidų. Taip pat, įsižaidus ir žaidimo pasaulyje įsigyvenus į trečią ar ketvirtą mėnesį, pradedame jausti turinio stoką – pagrindinis scenarijus lyg ir vystosi toliau, tačiau mažesnių istorijų, kurios ir sukuria gyvybę miestelyje pasirodo vis rečiau.

Žaidimas veiks PC ir „Nintendo Switch“ platformose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!