Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/64696/dell-emc-pristate-nauja-duomenu-apsaugos-platforma-vidutiniam-verslui/spausdinti/

„Dell EMC“ pristatė naują duomenų apsaugos platformą vidutiniam verslui

Publikuota: 2018-08-14 15:24
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nuolat didėjant duomenų kiekiui ir įvairovei, vis sunkiau garantuoti jų visapusišką apsaugą. Aukščiausio lygio sprendimai garantuoja reikiamą apsaugos lygį, tačiau dažnai finansiškai būna neprieinami bei pasižymi sudėtingu valdymu. Tuo tarpu nebrangūs sprendimai, orientuoti į smulkųjį ir vidutinį verslą, dažnu atveju nepasižymi reikiamu produktyvumu, efektyvumu ir programinės įrangos palaikymo lygiu. Siekdama suteikti paprastą, tačiau kartu galingą integruotą duomenų apsaugą vidutinio dydžio organizacijoms „Dell EMC“ praktiškai nuo nulio sukūrė ir pristatė naują integruotos duomenų apsaugos įrankį (angl. IDPA) – IDPA DP4400.

Tai paprastas, bet kartu galingas verslo klasės sprendimas, skirtas duomenų atsarginiam kopijavimui, deduplikavimui, replikavimui ir atkūrimui. Jis taip pat siūlo tokias integruotas funkcijas kaip darbas su debesų tarnybomis, avarinis atkūrimas ir ilgalaikis duomenų saugojimas debesyse.

„Dell EMC“ pristatė naują duomenų apsaugos platformą vidutiniam verslui

„Ilgus metus vidutinis verslas neturėjo kompleksinių duomenų apsaugos sprendimų, kurie siūlytų patrauklų kainos ir funkcionalumo santykį“, – sako Beth Phalen, „Dell EMC“ duomenų apsaugos padalinio prezidentė. – Naujuoju integruotu duomenų apsaugos sprendimu naudotis itin paprasta, nes jis palaiko didžiausią debesijos programų ir programinių priedų ekosistemą. Šis prietaisas atitinka vidutinio dydžio organizacijų keliamus reikalavimus duomenų centrams, o kartu užtikrina duomenų apsaugą su minimaliais kaštais.“

Naujasis IDPA DP4400 įrenginys susieja paprastumą ir produktyvumą, kurie gali patenkinti vidutinio dydžio organizacijų, naudojančių nuotolinių biurų aplinkas (angl. ROBO), poreikius. Šis sprendimas užtikrina žemiausius duomenų apsaugos kaštus 1, taip pat yra įtrauktas į „Dell EMC“ „Future-Proof “ lojalumo programą, kuri suteikia ir naują 55:1 duomenų apsaugos deduplikavimo garantiją (angl. Data Protection Deduplication Guarantee).

Žvelgiant giliau į technines detales, įrenginys naudoja 2U platformą ir dirba 14-tos kartos „Dell EMC PowerEdge“ serverių pagrindu, taip pat užtikrina mažiausius eksploatavimo kaštus, iki 2 kartų trumpesnį duomenų kopijų darymo laiką ir iki 4 kartų didesnio duomenų kiekio apsaugą. Sprendimas pasižymi plačiomis duomenims saugoti reikalingos vietos plėtros galimybėmis – nuo 24 iki 96 TB lokaliai ir iki daugiau nei 192 TB debesyse be papildomos aparatinės įrangos.

Integruotos duomenų apsaugos įrankį IDPA DP4400 galima užsakyti iš „Dell EMC“ įgaliotų partnerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!