Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/64689/nvidia-uzregistravo-turing-rtx-ir-quadro-rtx-prekiu-zenklus/spausdinti/

„nVidia“ užregistravo „Turing“, RTX ir „Quadro“ RTX prekių ženklus

Publikuota: 2018-08-14 10:11
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„nVidia“ praėjusia savaitę užregistravo kelis naujus prekių ženklus, manoma, kad jie susiję su būsima vaizdo plokščių karta, kuri turėtų būti grįsta „Turing“ architektūra, nes būtent toks prekės ženklas ir buvo užregistruotas.

Kita labai įdomi naujiena yra negirdėtas RTX prekių ženklas, kuris bus naudojamas ne tik su žaidėjams skirtomis „GeForce“ vaizdo plokštėmis, bet ir su „Quadro“ serija. Prie savo pavadinimo RTX prierašą vietoj GTX turėtų gauti tos vaizdo plokštės, kurios palaikys „Ray Tracing“ technologiją, apie ją buvo pranešta visai neseniai. Tokiu būdu GTX 2080 pavirs į RTX 2080.

Pasak „AdoredTV“, tik dvi iš visų artimiausiu metu išleidžiamų „GeForce“ vaizdo plokščių turės RTX prierašą, tad tik jos ir tepalaikys „Ray Tracing“ technologiją. Tuo pačiu pateikiama ir prognozuojama vaizdo plokščių sparta, bet jos analizuoti nėra prasmės, nes kol kas tai tik dar vienas gandas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!