Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/63994/playstation-5-tures-amd-navi-grafikos-procesoriu/spausdinti/

„PlayStation 5“ turės AMD „Navi“ grafikos procesorių

Publikuota: 2018-06-15 08:11
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

AMD savo produktus siūlo įvairiems klientams, vieni iš jų yra žaidimų konsolių gamintojai. Dabar AMD produkcija randama „PlayStation“ ir „Xbox“ žaidimų kompiuteriuose. „Sony“ nesiruošia atsisakyti bendradarbiavimo su AMD ir jau dabar abi kompanijos pluša prie sekančios kartos konsolės lustų. „PlayStation 5“ galėtų debiutuoti 2020 metais, o tai būtų tinkamas metas į konsoles montuoti 7 nm lustus.

„PlayStation 5“ turės AMD „Navi“ grafikos procesorių

„PlayStation 5“ turėtų gauti kažkokį išskirtinio dizaino „Navi“ grafikos procesorių. Jis bus paruoštas taip, kad tenkintu energijos suvartojimą ir siūlytų reikiamą kiekį spartos. Manoma, kad sekančios kartos konsolės galės pasiūlyti 4K60fps žaidimo potyrį, kas atrodo įspūdinga. Negana to, žadama panaši grafika į tą kuria gali džiaugtis asmeninių kompiuterių savininkai. Tikėtina, kad naujosios „Sony“ konsolės savyje turės ir „Ryzen“ procesorius, kas stipriai padidins jų spartą lyginant su dabartiniai lustais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!