Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/63663/nemokama-sulietuvinta-suitecrm-verslo-valdymo-sistema-jau-lietuvoje/spausdinti/

Nemokama sulietuvinta „SuiteCRM“ verslo valdymo sistema jau Lietuvoje

Publikuota: 2018-05-17 15:02
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Šių metų gegužės mėnesį pasirodęs naujas internetinis puslapis suitecrm.lt siūlo išbandyti sulietuvintą „SuiteCRM“ versiją. „SuiteCRM“ yra didžiausia atviro kodo CRM platforma, kurią susidiegti savo įmonei gali kiekvienas. Tai yra nemokamas, bet galingas įrankis įmonės klientų ir pardavimų valdymui. Nors „SuiteCRM“ yra populiari verslo valdymo sistema visame pasaulyje, tačiau Lietuvoje ji gan mažai paplitusi.

„Jau ketverius metus mes diegiame savo klientų įmonėms „SuiteCRM“, todėl turime sulietuvintą jos versiją. Kadangi tai atviro kodo platforma, ją susidiegti gali bet kas turintis minimalių techninių žinių. Todėl pagalvojome, kad sulietuvintos versijos išplatinimas padėtų labiau išpopuliarinti „SuiteCRM“ Lietuvoje“, – kalbėjo Vytenis Dapkevičius, naujojo internetinio puslapio autorius.

Nemokama sulietuvinta „SuiteCRM“ verslo valdymo sistema jau Lietuvoje

„SuiteCRM“ apima klientų ir jų kontaktų valdymą, pardavimų valdymą, pasiūlymų klientams ir ataskaitų ruošimą, bei tokias įprastas funkcijas kaip kalendorius ar elektroninis paštas. Tai yra sistema sukurta valdyti įmonės pagrindiniams procesams nuo pradžios iki pabaigos.

„SuiteCRM“ yra ne tik nemokamas įrankis, tačiau ir patikima ir plati sistema, prie kurios tobulinimo dirba 87 tūkst. vystytojų, o pasaulyje jau yra atlikta apie 4 mln. diegimų. „SuiteCRM“ bendruomenės tikslai yra nuolatinis tobulinimas, sistemos saugumo ir patikimumo užtikrinimas bei tolimesnis sistemos išlikimas kaip atviro kodo platformos. „SuiteCRM“ bendruomenė veikia jau nuo 2013 metų, o jų produktas 2015 ir 2016 metais laimėjo geriausio atviro kodo „CRM Bossie“ apdovanojimą.

Daugiau informacijos suitecrm.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!