Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/63077/pristato-naujaji-nasuma-didinanti-qhd-27-coliu-philips-272b8qjeb-monitoriu/spausdinti/

Pristato naująjį, našumą didinantį, QHD 27 colių „Philips 272B8QJEB“ monitorių

Publikuota: 2018-03-28 13:40
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

MMD, technologijų srityje pirmaujanti ir pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą bendrovė, praneša apie naująjį 27 colių „Philips“ QHD monitorių, skirtą efektyviai dirbančiam verslo naudotojui. Naujasis „272B8QJEB“ – paskutinis pavyzdys iš monitorių asortimento, apjungiančio puikų žiūrėjimo komfortą su išmaniomis ergonomiškomis funkcijomis ir aplinką tausojančiais sprendimais.

Nesvarbu, kokia pramonės šaka ar verslo sritis, kokybiškas darbas tapo priklausomu nuo aukštos raiškos vaizdo šaltinių ir monitorių. Dėl šios priežasties, naujasis „272B8QJEB“ monitorius pasikliauja aukštos kokybės, didelio pikselių tankio foninio apšvietimo W-LED panelėmis, užtikrinančiomis iki „Quad HD“ 2560x1440 rezoliuciją, atkuriančią tikrus krištolo tyrimo vaizdus su natūraliomis ir švelniomis sRGB spalvomis. 10-bit monitorius, valdomas vidinio 12-bit vaizdo procesoriaus, atkuria 1,07 mlrd. spalvų, užtikrinančių turtingesnius ir intensyvesnius vaizdus, sklandžiau perteikiant niuansus be spalvų iškreipimo, – o tai žymus skirtumas nuo 16 mln. spalvų, kurias atkuria tradiciniai 8-bit monitoriai.

Pristato naująjį, našumą didinantį, QHD 27 colių „Philips 272B8QJEB“ monitorių

Dėl plataus jungčių pasirinkimo „272B8QJEB“ monitorius yra puikus sprendimas kiekvienos verslo srities aplinkai. Nuo analoginės VGA jungties iki skaitmeninių „DVI-Dual Link“, „DisplayPort 1.2“ ir HDMI jungčių, skirtų pagrindiniams jūsų poreikiams ir leidžiančių prijungti naujausius įrenginius, o taip pat greitai įkrauti jūsų mobiliuosius prietaisus ir dėl „SuperSpeed USB 3.0“ technologijos užtikrinti spartų iki 5,0 Gbit/s duomenų perdavimą. Dėl dviejų įmontuotų 2 W garsiakalbių, nereikia atskiros erdvės išoriniams garso įrenginiams, be to, norint didesnio privatumo, o taip pat tylesnio darbo biure, jūs galite naudoti lengvai pasiekiamą ausinių jungtį. Taip pat patogi erdvė, sukurta specialiai ant stovo, leidžia jums padėti išmanųjį telefoną ir nedidelius raštinės reikmenis, kad darbo vieta būtų tvarkinga visą laiką.

Naujasis „272B8QJEB“ monitorius apjungia „EasyRead Mode“ skaitymo tarsi iš popieriaus lapo potyrį su itin lanksčiu monitoriaus „SmartErgoBase“ stovu, sukurtu tam, kad būtų paprasčiau reguliuoti monitoriaus aukštį, pasukti, pakreipti, ir pakeisti ašies kampą, ir taip patenkinti bet kokius individualius ir ergonominius poreikius.

Monitorius taip pat naudoja pažangų IPS panelę su itin plačiais 178/178 laipsnių žiūrėjimo kampais, o tai reiškia, kad jums bus lygiai taip pat lengva žiūrėti tiek horizontaliu, tiek vertikaliu 90 laipsnių ašies režimu. Teikiantis malonesnį ir patogesnį žiūrėjimo potyrį, naujasis monitorius taip pat naudoja novatorišką technologiją, apsaugančią nuo mirgėjimo, kartu su specialiu „LowBlue Mode“ režimu, sumažinančiu potencialiai akims žalingų trumpųjų bangų mėlynos šviesos spindulių, kuriuos skleidžia LED ekranai, poveikį. Dėl patiriamo mažesnio žiūrėjimo nuovargio ir geresnių, aiškesnių vaizdų, galėsite laisvai susikaupti ties savo tiesioginiu darbu ir ilgesnį laiką sutelktai dirbti jūsų pasirinktomis verslo programomis, neapkraunant akių.

„Philips 272B8QJEB“ monitorius praplečia sėkmingą profesionalams skirtų 27 colių QHD monitorių seriją, kuri taip pat apima funkcijas, skirtas tiems, kam yra būtini reiklesni verslo sprendimai. Įmonės, norinčios apsaugoti savo privatumą gali pasikliauti „272B7QPTKEB“, pirmuoju „Philips“ monitoriumi, pasižyminčiu pakeliamos internetinės kameros dizainu, kai kamera iškyla susirinkimų metu ir dėl saugumo gražiai nusileidžia, kuomet kameros nenaudojate. Be to, dėl „PowerSensor“, integruoto jutiklio, kuris perduoda ir priima nekenksmingus infraraudonųjų spindulių signalus, kad nustatytų, ar naudotojas yra prie stalo, „272B7QPJEB“ monitorius leidžia labai efektyviai taupyti energiją, nes automatiškai sumažina ekrano ryškumą kiekvieną kartą, kai naudotojas atsitraukia, sutaupant iki 80 % energijos, o dėl itin siauro ekrano rėmelio prasiplečia žiūrėjimo erdvė. Ir jei neužtenka erdvės viename monitoriuje, „DisplayPort“ išvestis, kurią turi turėti abu modeliai, leidžia vertikaliai arba horizontaliai išdėstyti ir sujungti kelių ekranų seriją, naudojantis grandinėlės jungimo principu („daisy chain“) ir lanksčiu stovu.

„Philips 272B8QJEB“ monitorių, kurio rekomenduojama kaina yra 269,00 Eurų, bus galima įsigyti 2018 m. kovo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!