Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/62252/2017-metais-steam-platformoje-buvo-isleista-daugiau-nei-7600-zaidimu/spausdinti/

2017 metais „Steam“ platformoje buvo išleista daugiau nei 7600 žaidimų

Publikuota: 2018-01-17 12:16
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt

Neretai naršant „Steam“ žaidimų parduotuvę galima atrasti niekada anksčiau negirdėtų žaidimų, kurių vis daugėja. O ar pažįstamas jausmas, kuomet net sunku būna susekti visus per savaitę šioje platformoje pasirodžiusius žaidimus? Jei taip, tai nėra tik vaizduotė.

Neoficialus „Steamt“ sistemos statistikos agregatorius „Steam Spy“ skelbia, kad per 2017 metus šioje platformoje buvo išleisti 7672 žaidimai. Ar vis dar galvojate kad Jūsų žaidimų kolekcija didelė?

Šis išleistų žaidimų skaičius ypatingas dėl kelių priežasčių. Pirmiausia, 2017 metais buvo „Steam“ platformoje buvo išleista 2472 žaidimais daugiau nei 2016 metais. Tai reiškia, kad apie 40 % šiuo metu „Steam“ parduotuvėje randamų žaidimų buvo išleista praėjusiais metais. Taip pat „Steam Spy“ pastebėjo, kad vidutiniškai per 2017 metus platformoje buvo išleidžiama po 21 žaidimą.

„Valve“ jau kurį laiką yra susirūpinusi idėjomis kaip ir ar kuruoti „Steam“ pasirodančius žaidimus. Šiuo metu kompanija labiausiai pasikliauja „atradimo“ algoritmais, kurie padeda vartotojams nepasimesti dideliame žaidimų skaičiuje ir vengia asortimento atrinkimo.

Kokia Jūsų nuomonė apie „Steam“ platformoje prieinamus žaidimus? Ar platus pasirinkimas yra svarbiau už kitus aspektus?

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!