Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/62093/amd-adrenalin-tvarkykles-blogai-veikia-su-senais-dx9-zaidimais/spausdinti/

AMD „Adrenalin“ tvarkyklės blogai veikia su senais DX9 žaidimais

Publikuota: 2018-01-02 11:11
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

AMD tęsia savo tradicijas ir gruodį išleido didelį tvarkyklių atnaujinimą, geriau visiems žinomą „Adrenalin“ vardu. Šios tvarkyklės pasiūlė daug naujų funkcijų naudotojams, bet tuo pačiu sukėlė problemų žaidžiantiems senus „DirectX 9“ žaidimus. Paieškojus internete galime rasti nemažai skundų šia tema.

Pačios AMD forume buvo parašytas žaidėjus nuviliantis komentaras. Kadangi problemos yra su žaidimais iš 2007 ar panašaus laikotarpio vargu, ar bus imamasi kokių nors veiksmų šiai problemai išspręsti. Ši problema, neva, atsirado dėl pasenusių API.

Patys žaidėjais išsiaiškino, kad žaidimai kuo puikiausiai veikia su senesnėmis tvarkyklėmis. Kol kas žinoma, kad „Adrenalin“ tvarkyklės turi problemų su sekančiais žaidimais: „C&C3 Tiberium Wars“, „C&C3 Kane’s Wrath“, „C&C Red Alert 3“, „C&C Red Alert 3 Upising“, „C&C4 Tiberian Twilight“, „Battle for Middle Earth 1-2“, ir „The Witcher Enhanced Edition“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!