Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/61515/starcraft-ii-taps-nemokamu/spausdinti/

„StarCraft II“ taps nemokamu

Publikuota: 2017-11-08 20:05
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Jeigu kišenėje vėjai pučia, tačiau nuo pat 2010 metų seilės teka begalvojant apie „StarCraft II“, o siųstis piratinę versiją sąžinė neleidžia, tai išmušė jūsų valanda: žaidimą sukūrusi įmonė „Blizzard“ skelbia, kad nuo lapkričio 14 d. žaidimas perkeliamas į dalinai nemokamą modelį – nesumokėjus gamintojui bus galima mėgautis didele vienam ar keliems žaidėjams skirto turinio dalimi, rašo „Ars Technica“.

Kaip rašoma „Battle.net“ tinklaraštyje, žaidėjai galės nemokamai atsisiųsti „Wings of Liberty“ vieno žaidėjo kampaniją. O tie žaidėjai, kurie už „Wings of Liberty“ jau susimokėjo, dykai gaus „Heart of the Swarm“ papildymą. O jeigu sumokėta ir už papildymą, tuomet žaidėjai bus apdovanoti kosmetinėmis modifikacijomis – trimis naujais portretais ir išskirtine „Ghost“ išvaizda.

„StarCraft II“ taps nemokamu

Taip pat žaidėjams bus suteikta galimybė užsitarnauti pilnavertę nemokamą prieigą prie daugelio žaidėjų reitinguojamų žaidimų, taip pat naudotis kariniais vienetais iš visų trijų žaidimo papildymų. Tokia galimybė bus užrakinta tol, kol žaidėjai 10 dienų iš eilės bent po kartą neįveiks priešininko nereitinguojame žaidime ar žaisdami prieš dirbtinį intelektą. Tokį barjerą „Blizzard“ motyvuoja noru „išlaikyti reitinguojamos žaidimo patirties kokybę ir vientisumą“.

„Kooperatyvinių“ partijų žaidėjai trimis herojais – Raynoru, Kerrigan ir Artanisu – galės naudotis visiškai nemokamai, kiti herojai bus nemokami iki 5 lygio, po ko bus prašoma susimokėti už galimybę naudotis kiekvienu iš jų individualiai. „StarCraft II“ ir toliau neš pinigus „Blizzard“ – už minėtus herojų pardavimus, prekiaujant vieno žaidėjo kampanijos papildymais (15 JAV dolerių už vieną arba 40 už visus tris) bei pardavinėjant kitas virtualias gėrybes – specialias „odas“, lobių skrynias ir kitas gėrybes.

Jau anksčiau „Blizzard“ siūlė nemokamą „StarCraft II Starter Edition“ versiją, kurioje buvo ribotas misijų, iššūkių ir keliems žaidėjams skirtų žemėlapių rinkinys. „Ši versija nebuvo gerai žinoma. Buvo sudėtinga suprasti, ką reikia nusipirkti norint pradėti žaisti „StarCraft II“. Norėjome atsisakyti to sudėtingumo ir paskelbti, kad dabar žaisti „StarCraft II“ galima nemokamai“, – leidiniui „Polygon“ sakė „Blizzard“ gamybos vadovas Timas Mortenas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!