Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/6090/pradejo-veikti-atnaujinta-prokuraturos-interneto-svetaine/spausdinti/

Pradėjo veikti atnaujinta prokuratūros interneto svetainė

Publikuota: 2006-11-29 09:12
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Virtualios visuomenės naujienų portalas

Vakar Generalinės prokuratūros surengtoje spaudos konferencijoje pademonstruota nauja interneto svetainė, kurioje pristatoma Lietuvos Respublikos prokuratūros sistema ir jos vykdoma veikla. Rugsėjį buvo pasirašyta sutartis su viešųjų pirkimų konkurso laimėtoja UAB „Leksinova“, pasiūliusia mažiausią darbų kainą, dėl naujos interneto svetainės sukūrimo.

„Iš tikrųjų interneto svetainės kūrimo procesas susidėjo iš trijų etapų – situacijos išanalizavimo, programavimo ir informacijos talpinimo. Šiandien pristatome dviejų pirmųjų etapų rezultatus ir intensyviai toliau dirbame kaupdami, dėdami duomenis ir plačiajai visuomenei aktualias naujienas“, – teigė generalinis prokuroras Algimantas Valantinas.

Spaudos konferencijoje žurnalistai buvo supažindinami su interneto svetainės struktūra, skelbiamais duomenimis, informacijos paieškos galimybėmis. Anot UAB „Leksinova“ marketingo direktoriaus Laimono Vaišvilos, kliento išskirtinis dėmesys dizainui ir ergonomikai padėjo sukurti aiškią ir lengvai valdomą svetainę. Naudojami programiniai sprendimai leidžia lengvai ir operatyviai valdyti ne tik turinį, bet ir svetainės struktūrą.

Viešųjų ryšių skyrius kas mėnesį interneto svetainės puslapius papildys naujausia informacija, susijusia su prokuratūros veikla ar apklausos rezultatų duomenimis, skelbs aktualias naujienas, kiek tai leidžia daryti teisės aktai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!