Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/6034/uab-baltijos-programine-iranga-emesi-iniciatyvos-suburti-it-profesionalus-i-kluba/spausdinti/

UAB „Baltijos programinė įranga“ ėmėsi iniciatyvos suburti IT profesionalus į klubą

Publikuota: 2006-11-27 12:19
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Baltijos programinė įranga, UAB

Per pastaruosius dvejus metus BPĮ organizavo seminarus programinės įrangos projektų valdymo, reikalavimų valdymo, projektavimo, programavimo bei testavimo temomis. Šiais metais įvykęs verslo procesų modeliavimo seminaras buvo naujovė Lietuvos rinkoje. Visi seminarai susilaukė tiek programinės įrangos kūrėjų, tiek užsakovų didžiulio susidomėjimo.

„Manome, kad Lietuvoje vis dar trūksta IT specialistams naudingų renginių. Lietuvoje organizuojami seminarai dažnai būna reklaminio pobūdžio, skirti įvairių IT produktų pristatymui. Mūsų organizuojamų seminarų išskirtinumą lemia ne tik efektyvus praktinių žinių perteikimas, bet ir švietėjiška veikla. Po kiekvieno renginio vykdome dalyvių apklausą ir atsižvelgiame į pateiktas pastabas. Per keletą pastarųjų metų surinkome daugiau nei 400 anketų su klausytojų pageidavimais, pasiūlymais bei atsiliepimais. Mes ir toliau sėkmingai dalinsimės savo ilgamete patirtimi bei žiniomis. 2007- iems metams numatėme tokias seminarų temas, kurios šiuo metu yra aktualiausios Lietuvos IT specialistams. Kadangi būsimuose renginiuose tikimės išvysti daugelį mūsų esamų klientų, manome kad IT profesionalų klubo narystė jiems bus ypatingai patrauklus pasiūlymas“, - džiaugėsi mokymų skyriaus vadovas Dr. Darius Šilingas.

„Pastaraisiais metais BPĮ organizuojami renginiai ir taip buvo panašūs į klubo narių susibūrimą. Lietuvos IT rinka nėra didelė, todėl seminaruose bei mokymuose dažniausiai dalyvaudavo tų pačių kompanijų atstovai. Programinės įrangos kūrėjai, bankų, telekomunikacijų bei didžiųjų Lietuvos kompanijų IT padalinių darbuotojai aktyviai įsitraukdavo į neformalias diskusijas profesiniais klausimais, todėl net ir oficialiai nedeklaravę jautėmės esą IT specialistų klubo įkūrėjai“, - pasakojo marketingo vadovas Saulius Žukauskas.

„Jau susilaukėme klausimų ar šis projektas bus panašus į Lietuvoje vykdytus „IT Guru rinkimus“ arba „Outsource2Lithuania“ projektą. Tikrai ne! Buvome ir šiuo metu vis dar esame vieninteliai parengę specializuotą IT mokymų programą, apimančią visą programinės įrangos kūrimo ciklą. Didžiuojamės aukšta mūsų dėstytojų kvalifikacija ir toliau planuojame teikti tik profesionalias IT konsultacijas. Neketiname rungtis su visuomeniniais klubais, tiesiog stengiamės savo klientams pateikti vis įdomesnių pasiūlymų. Bankai bei telekomunikacijų bendrovės jau seniai savo klientams siūlo lojalumo programas. Manome, kad IT specialistai taip pat noriai bursis į IT profesionalų ratą ir palaikys mūsų geranorišką idėją tobulinti Lietuvoje kuriamos programinės įrangos kokybę“, - kalbėjo paslaugų grupės vadovė Giedrė Mickevičiūtė.

BPĮ siūloma nevardinė IT profesionalų klubo narystė suteikia palankesnes sąlygas kompanijai apmokyti savo darbuotojus. Klubo nario kortele bei jai suteikiamomis lengvatomis galės naudotis bet kuris kompanijos darbuotojas. Klubo nariai turės išskirtines sąlygas dalyvauti BPĮ organizuojamuose mokymuose bei sulauks ypatingo organizatorių dėmesio.

Išsamiau apie IT profesionalų klubą: http://www.bpi.lt/it_klubas/.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!