Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/59654/hibridinio-zaidimu-kompiuterio-nintendo-switch-populiarumas-stebina/spausdinti/

Hibridinio žaidimų kompiuterio „Nintendo Switch“ populiarumas stebina

Publikuota: 2017-06-02 15:19
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Nuo pat hibridinio žaidimų kompiuterio „Nintendo Switch“ pasirodymo šių metų kovo mėnesį, jo paklausa išlieka stebinanti, o kai kuriuose regionuose jį įsigyti sudėtinga.

Kompanija „Nintendo“ dar kiek anksčiau pranešė, kad didina gamybos pajėgumus, tačiau ir to, pasirodo, nepakako. Žaidimų kompiuterių ir žaidimų kūrėjas pranešė, kad gamybą didina dar kartą.

Kad sugebėtų patenkinti pasiūlą, kompanija artėjančius keletą mėnesių naudos visus savo partnerių išteklius, praneša „The Financial Times“.

„Nintendo“ net nurodė, kad kai kuriuos „Switch“ žaidimų kompiuterio vienetus Jungtinių Amerikos Valstijų rinkai pristatys kurjerių lėktuvų pagalba nepaisant to, kad tai gali padidinti vieno produkto gamybos–pristatymo kaštus apie 20 JAV dolerių. Nenorėdami prarasti esamo susidomėjo, „Nintendo“ imasi visų įmanomų priemonių pristatyti kuo galima daugiau „Switch“ vienetų į mažmenininkų rankas.

„Nintendo Switch“ hibridinis žaidimų kompiuteris yra kol kas greičiausiai parduodamas tokio tipo įrenginys kompanijos istorijoje.

Tai nestebina, nes, pavyzdžiui, JAV mažmenininkai jau kuris laikas skundžiasi vienetų stygiumi. Tai vyksta net nežvelgiant į tai, jog šiuo metu žaidimų kompiuteriui praktiškai nėra žaidimų, o keletas hitų žada pasirodyti tik prieš pat šventinį sezoną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!