Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/59541/aoc-pristato-240-hz-agon-g-sync-monitoriu/spausdinti/

AOC pristato 240 Hz „AGON“ G-SYNC monitorių

Publikuota: 2017-05-23 19:23
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

AOC pristato patį sparčiausią savo žaidimų monitorių su „NVIDIA“ G-SYNC technologija. „AOC AGON AG251FG“ monitorius gali pasigirti 240 Hz atnaujinimo dažniu, 1 ms reakcijos laiku ir judesio susiliejimą mažinančia „NVIDIA“ ULMB technologija. Šalia „NVIDIA“ G-SYNC modulio suteikiamos itin sparčios reakcijos, monitorius turi ir kitų, žaidėjams skirtų, aukščiausios klasės savybių, kaip „AOC Shadow Control“ technologiją ir ergonomišką „AOC Ergo Dial Base“ stovą.

AOC pristato 240 Hz „AGON“ G-SYNC monitorių

„AOC AGON AG251FG“ turi 24.5 colių įstrižainės „Full-HD“ raiškos TN panelės ekraną (16:9 formato, 1920 x 1080 pikselių), kuris yra šiek tiek didesnis už įprasto dydžio 24 colių įstrižainės ekranus, dažniausiai naudojamus elektroniniam sportui („esports“). Dėl 240 Hz atnaujinimo dažnio ir įmontuoto „NVIDIA“ G-SYNC modulio, tai puikus pasirinkimas žaidėjams, naudojantiems „NVIDIA“ vaizdo plokštes ir siekiantiems kiek įmanoma sklandesnės žaidimo eigos. G-SYNC technologija sinchronizuoja ekrano kadrų atnaujinimo dažnį su vaizdo plokštės grafikos procesoriumi (GPU) tam, kad panaikintų ekrano vaizdo plyšinėjimą, minimalizuotų trūkčiojimą ir įvesties delsą. Monitoriaus 1 ms reakcijos laikas ir „NVIDIA“ ULMB technologija sumažina judesio susiliejimą ir vaizdo atsilikimą iki minimalaus lygio, kad žaidėjai galėtų mėgautis ypač detalia grafika net ir itin spartaus veiksmo situacijose. „AOC bendrovėje mes suprantame „NVIDIA“ svarbą visiems užkietėjusiems žaidėjams ir entuziastams, kompanija metai iš metų tobulina kompiuterinių žaidimų patirtį su labiausiai pažengusiomis vaizdo plokščių technologijomis. Todėl mes pristatome G-SYNC modulį turinčią versiją mūsų apdovanojimus pelniusių 240 Hz monitorių serijoje“, – teigia Alfonso Clemente, AOC produktų vadovas.

Kaip ir visi „AGON“ monitoriai, „AG251FG“ turi daug aukščiausios klasės funkcijų, didinančių žaidėjų komfortą ir gerinančių žaidimų kokybę. Tarp šių funkcijų yra: pakreipimo, pasukimo ir aukščio reguliavimo (yra patogi aukščio skalė) galimybes turintis „AOC Ergo Dial Base“ stovas, ištraukiamas ausinių laikiklis ir nešimo rankena. Siekiant apsaugoti akis nuo nuovargio ilgai žaidžiant, siūloma mirgėjimą mažinanti „AOC Flicker Free“ technologija, o potencialiai žalingą mėlynos spalvos trumpųjų bangų poveikį silpnina „AOC Low Blue Light“ režimas. Papildomas privalumas žaidžiant tamsiose scenose – „AOC Shadow Control“ pasirinktis, leidžianti žaidėjams paryškinti itin tamsias ekrano sritis, nedarant poveikio likusiai ekrano daliai.

Tikimasi, kad „AOC AGON AG251FG“ bus galima įsigyti 2017 m. rugpjūčio mėnesį. Gamintojo siūloma mažmeninės prekybos kaina yra 599 €.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!