Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/59322/facebook-messenger-programeleje-visiems-prieinami-zaidimai/spausdinti/

„Facebook Messenger“ programėlėje – visiems prieinami žaidimai

Publikuota: 2017-05-04 18:15
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

„Facebook“ antradienį paskelbė, kad jų programėlėje „Messenger“ bandytos žaidimų funkcijos dabar taps prieinamos visiems 1,2 mlrd. žmonių, kurie šia programėle naudojasi kiekvieną mėnesį, rašo „The Verge“.

„Instant Games“ pavadintos platformos bandymai buvo pradėti dar praėjusių metų lapkritį – ji siūlė tokius klasikinius žaidimus, kaip „Pac-Man“ ar „Galaga“. Taip pat buvo prisiminti tokie ankstyvaisiais „Facebook“ metais išpopuliarėję žaidimai, kaip „Words with Friends“. Socialinio tinklo atstovai teigia, kad kai kuriose pasaulio teritorijose galima rinktis daugiau nei iš 50 žaidimų asortimento.

Kartu su naujosios platformos pristatymu viso pasaulio naudotojams „Facebook“ pasiūlė ir žaidimo ėjimais koncepciją, apie kurią informacija pirmą kartą buvo paviešinta tik praėjusį mėnesį. Tokia koncepcija žaidimų kūrėjams leistų į žaidimus integruoti lyderių sąrašus, vykdyti turnyrus ir panašiai.

Vienas iš pirmųjų žaidimų, galėsiančių išnaudoti tokias galimybes, yra jau minėtas „Words with Friends“. Žaidimų platformą rasite įsijungę „Messenger“ programėlę apatiniame dešiniame ekrano kampe.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!