Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/5909/didziausias-suomijos-bendruomeninis-portalas-jau-lietuvoje/spausdinti/

Didžiausias Suomijos bendruomeninis portalas - jau Lietuvoje

Publikuota: 2006-11-10 09:15
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Virtualios visuomenės naujienų portalas

Didžiausias Suomijos nuotraukų bei pažinčių portalas „IRC-Galleria“ pristato lietuvišką portalo versiją pavadintą „ManoGalerija“. „ManoGalerija“ yra bendruomeninis portalas, kurio tikslas bendrauti su savo draugais bei atrasti naujų pažinčių internetinėje erdvėje. „ManoGalerija“ vartotojams siūlo nemokamai susikurti savo profilį, talpinti iki 100 nuotraukų, rašyti dienoraščius, burtis į bendruomenes ir klubus.

VIP statusas leidžia rašyti privačius komentarus, rodyti dar daugiau nuotraukų, taip pat keisti profilio dizainą pagal savo stilių ir skonį. Papildomų originalių funkcijų dėka tinklapyje „ManoGalerija“ vartotojai savo nuotraukas gali pateikti linksmiau ir parodyti jas visiems arba tik savo draugų grupėms. „ManoGalerija“ portalas yra atviras visiems vyresniems nei 12 metų bei kalbantiems lietuviškai.

„ManoGalerija“ yra naujas tinklapis Lietuvoje sukurtas suomiškos „IRC-Galleria“ portalo pavyzdžiu. „IRC-Galleria“ gali pasigirti 370 tūkstančiu aktyvių vartotojų ir yra vienas svarbiausių jaunimo medijos kanalų šalyje. Daugiau „ManoGalerija“ giminingų bendruomeninių portalų yra Latvijoje, Estijoje, Rusijoje bei Ukrainoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!