Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/5810/dell-prognozuoja-gerus-windows-vista-pardavimu-tempus/spausdinti/

„Dell“ prognozuoja gerus „Windows Vista“ pardavimų tempus

Publikuota: 2006-10-27 09:18
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: el. paštas Compulenta

Kompanijos „Dell“ techninis direktorius Kevinas Ketleris mano, kad rinka jau yra pasiruošusi perėjimui prie naujos „Windows Vista“ operacinės sistemos. Korporacija „Microsoft“ jau kelis kartus nukeldavo „Windows Vista“ pristatymo datą.

Iš pradžių ją buvo ruošiamasi pristatyti dar 2004 metais. Po to terminas buvo nukeltas į 2005-uosius, o vėliau į 2006-uosius metus. Pagal einamąjį grafiką, korporaciniai „Windows Vista“ variantai pasirodys kitą mėnesį, tuo tarpu operacinė sistema namų vartotojams pasirodys ne anksčiau kitų metų sausio.

Ketlerio teigimu, perėjimas prie „Windows Vista“ vyks greitais tempais. Tą skatins didelis naujovių kiekis operacinėje sistemoje, o taip pat tai, kad „Microsoft“ pagamins kelias „Windows Vista“ modifikacijas, turinčias įvairias galimybes. Pavyzdžiui, bazinės OS versiją galima bus įdiegti į nesparčius kompiuterius, o modifikacijas su išplėstomis galimybėmis – į šiuolaikinius AK.

Naujos programinės platformos kaina, priklausomai nuo versijos svyruos nuo 199 iki 399 JAV dolerių. Išankstinį šios OS užsakymą galima atlikti Amazon.com svetainėje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!