Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/5786/t-a-t-u-fotografijos-internete-gali-buti-uzkrestos-virusu/spausdinti/

„t.A.T.u.“ fotografijos internete gali būti užkrėstos virusu

Publikuota: 2006-10-24 11:34
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Virtualios visuomenės naujienų portalas

Kompiuterinių tinklų apsaugos kompanija „Sophos“ įspėja, jog internete atsirado elektroniniai laiškai, siūlantys pažiūrėti grupės „t.A.T.u.“ solisčių nuotraukas, tačiau, kartu su jomis, smalsuoliai išplatina savo kompiuteryje virusą. Laiške yra trys failai: „Tatu_1“ ir „Tatu_2“ iš tikrųjų yra paveiksliukai, bet trečiasis failas „Tatu.chm“ – atveria kelią virusui.

Šio „užkrėsto“ laiško atsiradimas siejamas su naujojo grupės „t.A.T.u“ albumo „The Best Of t.A.T.u.“ atsiradimu. Muzikos mylėtojams Japonijoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose jau yra pristatytos japoniškosios bei amerikietiškosios šio albumo versijos ir netrukus pasirodys Europai skirtas geriausių dainų rinkinys. Į šį albumą įtrauktos visos garsiausios grupės dainos ir vaizdo klipai, dar anksčiau niekam nerodyti vaizdo klipai ir audio medžiaga. Dainos iš šio geriausių dainų rinkinio nuskambės ir gruodžio 14 d. vyksiančio grupės pasirodymo Vilniuje metu. v Pirmadieni, spalio mėn. 23 d., vyks įrašų kompanijai Universal Music France priklausančioje studijoje „Label Studio“ grupės „t.A.T.u.“ narės atsakys į savo gerbėjų klausimus. Išskirtinio interviu metu bus pristatoma Europai skirta albumo „The Best Of t.A.T.u.“ versija.

Tai jau ne pirmas atvejis kai piktadariai, kompiuterinių virusų platinimui nori pasinaudoti garsiais šou verslo vardais. Šiais tikslais jau buvo išnaudojami garsių aktorių Halle Berry, Julia Roberts bei dainininkių Jennifer Lopez ir Britney Sprears vardai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!