Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/57805/microsoft-nesiojamuju-kompiuteriu-gamintojus-privers-naudoti-kokybiskus-jutiklinius-kilimelius/spausdinti/

„Microsoft“ nešiojamųjų kompiuterių gamintojus privers naudoti kokybiškus jutiklinius kilimėlius

Publikuota: 2017-01-03 07:15
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Kinijoje vykusioje konferencijoje „WinHEC“ bendrovė „Microsoft“ paskelbė, kad naujų nešiojamųjų kompiuterių su „Windows 10“ jutikliniai kilimėliai taps kelis kartus tikslesni.

Prisiminsime, kad korporacija „Microsoft“ sukūrė technologijų standartą „Precision Touchpads“, kurios dėka gamintojai kasmet pagamina daugybę prietaisų su kokybiškais jutikliniais kilimėliais. Renginio metu paaiškėjo, kad dabar „Precision Touchpads“ naudojimas taps vienu iš privalomų reikalavimų gamintojams, kurie norės gauti „Microsoft“ sertifikatą.

„Microsoft“ nešiojamųjų kompiuterių gamintojus privers naudoti kokybiškus jutiklinius kilimėlius

Siekimas įpareigoti kūrėjus naudoti „Microsoft“ technologiją, pasak bendrovės, leis visiems laikams išspręsti kai kurių vartotojų nepasitenkinimą dėl jutiklinių kilimėlių darbo. Kompanija įsitikinusi, kad šis sprendimas, nors ir yra gana grubi prievartos priemonė, žymiai pagerins gaminamų prietaisų kokybę. Be to, šio sprendimo dėka lipduko „Windows 10 Compatible“ buvimas ant skirtingų bendrovių naujų nešiojamųjų kompiuterių nebesuteps „Microsoft“ reputacijos.

Bendrovė pažymi, kad „Precision Touchpad“ standarto reikalavimų atitikimu jau dabar gali pasigirti daug prietaisų: „Acer Aspire R15 R5-571T-57Z0“, „ASUS ROG GL502VT“, Q53UX, Q324UA, Q304UA, „Lenovo Yoga 910“, „Samsung ATIV Book 9 Spin“, „Galaxy TabPro S“, „Notebook 7 Spin“ ir t. t.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!