Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/5713/twilight-princess-japonijoje-bus-pardavinejamas-tik-internetu/spausdinti/

„Twilight Princess“ Japonijoje bus pardavinėjamas tik internetu

Publikuota: 2006-10-15 11:53
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt
The Legend of Zelda: Twilight Princess

Japonijos žaidimų Biblija - žurnalas „Famitsu“ praneša, jog naujausia „Zeldos“ dalis „The Legend of Zelda: Twilight Princess“, kuri turėjo tapti paskutiniu didžiuliu hitu „GameCube“ konsolėje, Japonijoje bus prieinama tik internetu.

„Twilight Princess“ iš pradžių buvo kuriamas išskirtinai šiai konsolei, tačiau po pirmojo žaidimo nukėlimo, jis buvo patvirtinti ir „Wii“ konsolei.

Daugelis rinkos specialistų jau senokai būgštavo, kad „Nintendo“ gali paprasčiausiai atšaukti „GameCube“ versiją, taip populiarindama „Wii“ konsolę. Buvo tikima, kad tikrieji serijos fanai vien dėl žaidimo gali įsigyti naują konsolę ir taip suteikti „Nintendo“ didelį pagreitį naujos kartos konsolių kare.

Tačiau visgi žaidimas pasirodys „GameCube“ konsolei, bet galbūt ne taip, kaip daugelsi tikėjosi. Pranešama, kad jau nuo lapkričio 6 dienos Japonijoje bus pradėti priiminėti išankstiniai užsakymai, o gruodžio 2 dieną prekybojepasirodys ir pats žaidimas. Numatoma jo kaina 6800 yenų (apie 160 litų).

Kol kas apie šio žaidimo pasirodymą Europoje daugiau nepranešama, bet mažai tikėtina, jog ir čia bus pasielgta panašiai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!