Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/56903/eset-pristate-naujus-interneto-apsaugos-produktus-namu-vartotojams/spausdinti/

ESET pristatė naujus interneto apsaugos produktus namų vartotojams

Publikuota: 2016-10-26 12:13
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Globali apsaugos sprendimų lyderė ESET pristatė savo saugumo sprendimų premium liniją namų vartotojams – „ESET Smart Security Premium“, sukurtą naudojant apdovanojimais įvertintą „NOD32“ technologiją, kuri užtikrina geriausią grėsmių aptikimo, veikimo greičio ir patogumo naudoti derinį.

Be to, ESET geriausiuose produktuose įdiegta ESET slaptažodžių saugykla, skirta lengvesniam ir saugesniam vartotojų identifikavimui, taip pat ir ESET duomenų šifravimas – patogesniam ir neįveikiamam šifravimui.

ESET pristatė naujus interneto apsaugos produktus namų vartotojams

„Interneto grėsmėms vis labiau sudėtingėjant, vartotojams reikalingi kompleksiniai interneto apsaugos paketai su individualiai pritaikomomis funkcijomis. Mūsų nauja produktų linija visiškai atspindi šią tendenciją“, – teigia ESET vadovas Richard Marko.

Nuolat nepriklausomuose testuose sėkmingai pasirodanti ESET yra pelniusi prestižinį apdovanojimą „VB100“ net 98 kartus. Neseniai ESET tapo vieninteliu saugumo sprendimu, užtikrinančiu 100 proc. apsaugą, lyginant su kitais produktais, dalyvavusiais „SE Labs“ namų antivirusinės apsaugos teste, ir pelnė aukščiausią įvertinimą „AV Comparatives“ teste. Negana to, ESET produktai buvo įvertinti kaip geriausia apsauga nuo brukalo „VBSpam“ ir „AV-Comparatives“ rengtuose testuose.

Kartu su nauja produktų linija ESET atkreipia dėmesį į privatumo poreikį naudojantis stacionariais ir nešiojamaisiais kompiuteriais. ESET internetinės kameros apsauga, prieinama „ESET Smart Security Premium“ ir „ESET Internet Security“, tikrina prieigą prie kompiuterio kameros. Vartotojai gali matyti, kokie procesai ir programos naudojasi jų internetine kamera, juos blokuoti arba leisti, taip pat išjungti internetinę kamerą, kad ji nebūtų pasiekiama visai.

Greta naujos „ESET Smart Security Premium“, vartotojai gali pirmą kartą išbandyti ir naudoti visiškai naują apsaugos produktą – „ESET Internet Security“. Legendinė „ESET NOD32 Antivirus 10“ su sustiprinta apsauga nuo skriptais paremtų atakų išliks puikiu pasirinkimu žaidėjams. Tarp kitų namų vartotojams skirtų ESET produktų apsaugos funkcijų verta paminėti el. bankininkystės ir mokėjimų apsaugą, antišnipinėjimą, apsaugą nuo sukčiavimo (angl. Anti-Phishing), įsilaužimų blokatorių ir pažangią asmeninę ugniasienę, taip pat ir „ESET LiveGrid“ reputacijos sistemą.

„Naujos „ESET Smart Security Premium“ apsaugos savybės užtikrina visapusišką vartotojų apsaugą. Greta aukščiausios klasės apsaugos nuo kenkėjiškų programų ir kitų interneto grėsmių, ESET klientai gali apsaugoti savo failus, slaptažodžius, internetines kameras ir net visą namų tinklą naudodami vieną integruotą sprendimą“, – tvirtina ESET vykdantysis technologijų vadovas Palo Luka.

ESET pristatė naujus interneto apsaugos produktus namų vartotojams

ESET apsaugos naujovės:

Apsauga nuo skriptais paremtų atakų nustato „Windows PowerShell“ kenkėjiškų skriptų atakas, taip pat „JavaScript“ atakas per visas interneto naršykles.

Namų tinklo apsauga leidžia vartotojams patikrinti namų maršrutizatorių pažeidžiamumus, tokius kaip silpnas slaptažodis ar neatnaujinta įrenginio programinė įranga, ir siūlo apsaugos sustiprinimo pasirinkimus. Taip pat ši funkcija pateikia prie maršrutizatoriaus prisijungusių įrenginių sąrašą, skirstydama įrenginius pagal jų tipą. Tai leidžia vartotojams įvertinti savo namų tinklo saugumą.

Internetinės kameros apsauga kontroliuoja procesus ir programas, turinčias prieigą prie kompiuterio internetinės kameros, ir pateikia įspėjimus, kai nepageidaujamos programos bando prisijungti prie kameros.

ESET slaptažodžių saugykla pasitelkia globalaus standarto AES-256 šifravimą, kad saugotų ir prisijungiant suvestų vartotojo slaptažodžius. Ši funkcija taip pat sugeneruoja ir saugo itin stiprius naujus slaptažodžius, kai to prireikia vartotojui.

ESET duomenų šifravimas apsaugo nuo duomenų vagystės, praradus USB atmintinę ar nešiojamąjį kompiuterį, ir užtikrina saugų bendradarbiavimą bei failų dalinimąsi.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!