Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/56789/kaspersky-lab-tobulina-apsauga-nuo-ispirkos-reikalaujanciu-programu/spausdinti/

„Kaspersky Lab“ tobulina apsaugą nuo išpirkos reikalaujančių programų

Publikuota: 2016-10-18 11:02
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Kaspersky Lab“ pristatė naują sprendimo „Kaspersky Small Office Security“ versiją, skirtą užtikrinti kibernetinį bendrovių, kuriose dirba iki 25 darbuotojų, saugumą. Patobulintos produkto apsaugos nuo išpirkų reikalaujančių programų ir finansinio internetinio sukčiavimo funkcijos, o saugumo valdymo sistema tapo paprastesnė.

Dėl suaktyvėjusių išpirkų reikalaujančių programų susirūpinusios apie pusė nedidelių bendrovių (42 proc.). Siekdama sustiprinti apsaugą nuo šios grėsmės, bendrovė „Kaspersky Lab“ į „Kaspersky Small Office Security“ įtraukė automatinio papildomos failo kopijos kūrimo funkciją, kai bandoma keisti failus taikant kenkėjišką programinę įrangą, blokuojančią prieigą prie jų.

Taip pat patobulinta technologija „Saugūs mokėjimai“. Dabar ji korporatyvinius įrenginius apsaugo nuo sukčių bandymų padaryti ekrano su mokėjimo arba kita svarbia informacija nuotraukas (angl. screenshot). Dėl saugios virtualios klaviatūros sprendimas sustabdo slaptažodžių, atveriančių prieigą prie vertingos informacijos, taip pat ir finansinės, perėmimą.

Be to, sprendimą „Kaspersky Small Office Security“ tapo kur kas paprasčiau valdyti: bet kuris neetatinis IT specialistas bet kuriuo metu iš bet kurio prie interneto prijungto kompiuterio gali derinti ir keisti visų korporatyvinių įrenginių – nuo stacionarių ir nešiojamųjų kompiuterių iki failų serverių, planšetinių kompiuterių ir išmaniųjų telefonų – apsaugos nustatymus.

„Mes patobulinome „Kaspersky Small Office Security“ sprendimo apsaugą nuo išpirkos reikalaujančių programų, siekdami apsaugoti nedideles bendroves nuo šios rimtos grėsmės ir didžiulių nuostolių, kuriuos ji gali sukelti. Taip pat atkreipėme dėmesį, kad smulkusis verslas atsiskaitymams su tiekėjais ir klientais vis dažniau naudojasi mobiliųjų ir internetinių mokėjimų sistemomis, ir papildomai apsaugojome finansinių sandorių baigimo procesą. Įsigijusios mūsų produktą nedidelės bendrovės galės rūpintis tik verslo plėtra ir jo kokurencingumo didinimu, joms nebereikės skirti dėmesio apsaugai“, – sako Andis Šteinmanis, „Kaspersky Lab“ atstovas Baltijos šalyse.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!