Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/56416/twitter-pasiule-nauja-galimybe/spausdinti/

„Twitter“ pasiūlė naują galimybę

Publikuota: 2016-09-21 09:12
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Socialinis tinklas „Twitter“ (kitų dar vadinamas mikrotinklaraščiu), panašu, savo naudotojams pasiūlė naujų galimybių. Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, „Twitter“ pagaliau atsikratė 140 simbolių limito.... Beveik...

Kompanija pranešė kardinaliai pakeičianti principus, kaip veikia įrašų limitai. Tiek išplatinti vaizdai, tiek įrašai kitose socialinėse medijose nuo šiol, skelbiant savo „tweetą“, nebus įskaičiuojami į bendrą ženklų skaičių.

Patys „Twitter“ atstovai tikina, jog tokia galimybė internautams leis daugiau pasakyti apie tai, kas vyksta, o apribojimas žodžiams privers išlaikyti konkretumą ir suteikti kiekvienam žodžiui didesnę prasmę.

Iš tiesų tai nėra ta naujiena, kurios laukė ir tikėjosi „Twitter“ naudotojai. Jau ne vieną kartą buvo skelbiama, kad bus visiškai atsisakyta 140 simbolių apribojimo. Vis dėlto panašu, kad kol kas to teks palaukti.

Šiuo metu pasaulyje yra apie 313 milijonų aktyvių „Twitter“ naudotojų. Tai nėra daug palyginus su „Facebook“, kuris gali pasigirti 1,7 milijardo aktyvių internautų. Vis dėlto „Twitter“ vadovai tikisi, kad net ir toks liberalumas jų socialinį tinklą padarys patrauklesnį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!