Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/51982/kiseneje-telpantis-kangaroo-kompiuteris/spausdinti/

Kišenėje telpantis „Kangaroo“ kompiuteris

Publikuota: 2015-10-28 11:31
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Varlė.lt
Inf. šaltinis: Varlė.lt

Per pastaruosius keletą metų mobiliųjų įrenginių našumas reikšmingai išsaugo. Tačiau jų galimybių ne visada užtenka kasdienių užduočių realizavimui. Nors našesni nešiojami kompiuteriai tapo itin ploni ir lengvi, jų paprastai negalima įsidėti į švarko ar striukės kišenę. Kompromisiniu sprendimu tarp nešiojamo kompiuterio ir mobilaus įrenginio galima laikyti naująjį „InFocus“ kompanijos kompiuterį.

„Kangaroo“ pavadinta naujiena pasižymi nedideliais išmatavimais, pakankamai našiais vidinės konstrukcijos elementais ir turi integruotą bateriją, kuri užtikrina iki 4 valandų veikimą.

Kišenėje telpantis „Kangaroo“ kompiuteris

Portabilus „Kangaroo“ kompiuteris lengvai telpa kišenėje. Taip pat jis greitai paverčiamas pilnaverčiu, nors ir ne itin galingu kompiuteriu. Naudotojams reikia tiesiog prie „Kangaroo“ prijungti monitorių, klaviatūrą ir pelę.

Viena iš svarbiausių kompiuterio ypatybių – specialių išplėtimo modulių palaikymas. Juose išdėstyti papildomos jungtys, pavyzdžiui, HDMI ir USB.

„Kangaroo“ kompiuteris aprūpintas „Intel Atom x5-Z8500“ procesoriumu, 2 GB operatyviosios atminties, 32 GB vidinės atminties, turi microSD lizdą ir micro-USB jungtį. „Kangaroo“ kompiuteris veikia „Windows 10 Home Edition“ operacinės sistemos pagrindu. Įrenginys kainuoja 99 dolerius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!