Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/51618/oficialiai-isleista-operacine-sistema-os-x-el-capitan/spausdinti/

Oficialiai išleista operacinė sistema „OS X El Capitan“

Publikuota: 2015-09-30 23:01
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Paulius Orinas
Aut. teisės: ©iTouch.lt
Inf. šaltinis: iTouch.lt

Kompanija „Apple“ trečiadienį oficialiai išleido operacinę sistemą „OS X El Capitan“. Ankstesnės versijos dizainu besipuošianti operacinė sistema orientuota į patobulintas funkcijas bei spartesnį veikimą.

Šis operacinės sistemos atnaujinimas yra visiškai nemokamas, o jį galima parsisiųsti iš „Mac App Store“. „OS X El Capitan“ gali įdiegti visų 2009 metais ar vėliau išleistų kompiuterių „Mac“ vartotojai, taip pat kai kurių 2007 ir 2008 metų modelių vartotojai.

Oficialiai išleista operacinė sistema „OS X El Capitan“

Naujoji operacinė sistema vartotojams suteikia bene svarbiausią atnaujinimą – spartesnį ir paprastesnį sistemos veikimą. „Kapitono“ pravardę gavusi „OS X“ versija pasižymi ir su „iOS 9“ pristatyta „Split View“ funkcija, leidžiančia patogiai padalinti ekraną dvejoms programėlėmis.

Atsinaujinę vartotojai taip pat išvys atnaujintą „Spotlight“ paiešką, naujomis funkcijomis praturtintas gamyklines pašto ir užrašų programas ir kitas naujoves.

Prieš atnaujinant operacinės sistemos „OS X“ versiją į naujesnę, rekomenduojame sukurti kompiuterio atsarginę duomenų kopiją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!