Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/5082/milijonas-doleriu-uz-call-of-duty-2-zemelapius/spausdinti/

Milijonas dolerių už „Call of Duty 2“ žemėlapius

Publikuota: 2006-08-09 10:42
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Petras Petrovas
Inf. šaltinis: 3DNews.Ru

Jei Jūs dar galvojate, kad papildomo turinio ir virtualių priedų pardavimas stambiems produktams - tai niekam nereikalingas sumanymas, kompanija „Activision“ rengiasi pakeisti tokią Jūsų nuomonę! Vykdantysis leidybos direktorius Robert Kotick tvirtina, kad per antrą ketvirtį buvo parduota net 500 tūkst. šios puikios šaudyklės žemėlapių, ir pardavimų suma sudarė vieną milijoną JAV dolerių. Taigi, palaipsniui „Xbox Live Marketplace“ gali tapi nauju „Klondaiku“.

Daugiausiai vartotojai, be abejo, siuntė nemokamus žemėlapius - 334 tūkst. kartų, 5 dolerių vertės „Skirmish Map Pack“ pasiėmė 105 tūkst. žmonių (bendrai buvo sumokėta apie 368 tūkst. dolerių), o 10 dolerių įvertintas „Invasion Map Pack“ patiko 66 tūkst. žaidėjų ir surinko kūrėjams iškart pusė milijono dolerių. Nėra abejonių dėl to, kad ateityje „Activision“ aktyviai tęs prekybą mini priedais savo produktams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!